Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Székesfehérvár - a Bajnokok Városa
Székesfehérvár - a Bajnokok Városa Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. május 25.

ImageMegtérült a sportra szánt önkormányzati támogatás. - "Székesfehérvár méltán hívhatja magát a Bajnokok Városának!" – így fejezte ki örömét és elismerését a megyeszékhely polgármestere a közelmúltban elért sikerekért. Dr. Cser-Palkovics András szerint az önkormányzat támogatása nem volt hiábavaló, hiszen a befektetés megtérült.

 

A polgármester röviden összegezte a 2010-2011-es versenyidőszak sikereit. Története során először lett magyar bajnok a Videoton FC és ezüstérmes lett a Magyar Kupában. A második alkalommal megrendezett női futsal Magyar Kupa döntőt ismét a Vesta Persecutor K és 3S nyerte, a csapat az NB I-es női futsal-bajnokságban aranyérmes lett.

 

Image
.

A SAPA Fehérvár AV 19 jégkorongcsapat sorozatban kilencedik, összesítésben 12. magyar bajnoki címét gyűjtötte be. Az Albacomp ezüstérmes lett a Magyar Bajnokságban és a Magyar Kupában. A 2011-es Kihívás Napján, május 18-án Székesfehérvár ismét nyert a hetvenezer fő feletti lélekszámú települések kategóriájában.

Dr. Cser-Palkovics András szerint Székesfehérvár valamennyi lakója büszke lehet, a megyeszékhely pedig méltán hívhatja magát a Bajnokok Városának! A polgármester úgy látja, hogy az önkormányzat által nyújtott anyagi és erkölcsi támogatás megtérült az élsportban és a tömegsportban egyaránt.

A város vezetője egyben reményét fejezi ki, hogy a sikerek sorozata nem szakad meg és a jövőben is folytatódik.

(A Facebook-on megtalálható a Bajnokok Városa rajongói oldal, amelyet ajánlunk olvasóink figyelmébe!)

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >