Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Négyszáz gyermek kap ajándékcsomagot
Négyszáz gyermek kap ajándékcsomagot Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2011. május 26.

ImageTöbb, mint félmillió forint értékben oszt ajándékcsomagot a rászoruló gyermekek számára az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület. Május 28-án szombaton rendezik meg a gyermeknapi programokat a Civil Házban, ahol a kikapcsolódás mellett a segítségnyújtás a legfontosabb cél. Összesen 400 gyermek kap ajándékcsomagot, az akcióba bekapcsolódott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Vöröskereszt és három magáncég is.

 

A szombati rendezvényen számos programmal várják a gyermekeket. Temesvári Márta, a Civil Szolgáltatási Iroda kommunikációs munkatársa elmondta, hogy lesz játszóház, arcfestés, bohócelőadás, kézműves foglalkozás és olyan színpadi produkciók is, amelyek a gyermekek aktív közreműködésével zajlanak.

Horváth Ildikó, az Ifjúság a Jövő Családjaiért Egyesület elnöke szerint elsősorban olyan családokat várnak, akik talán el sem jutnának ilyen rendezvényekre, mert nem engedheti meg maguknak, hogy akár egy vattacukrot is vegyenek a gyermekeiknek. A fehérvári egyesület ezt a programot is Vöröskereszttel együttműködve valósítja meg. A rendezvény fővédnöke Róth Péter alpolgármester lesz, aki saját keretéből is támogatja a programot.

Horváth Ildikó elmondta, hogy az egyesületeknek ma már nem könnyű olyan vállalkozást találni, aki a megjelenésért cserébe támogatja a rendezvényt , ezért az egyesület a támogatásért cserébe önkéntes munkát vállalnak a szponzor cégnél. Így három vállalkozás is jelezte együttműködését. A szervezők meglepetést is ígérnek: 800 süteményt fognak kiosztani a gyermekek között.

 A Fehérvár TV beszámolója:

 http://www.fehervar.tv/index.php?pg=video&cid=16&vid=3790&autoplay=true 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >