Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Cooptim Kft. Hegesztéstechnikai áruháza nyerte az idei Építőipari Nívódíjat
A Cooptim Kft. Hegesztéstechnikai áruháza nyerte az idei Építőipari Nívódíjat Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. május 30.

ImageA Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskolában tartották hétvégén az Építők Napját. A rendezvényen átadták az idei Építőipari Nívódíjat is. Az idén a Cooptim Kft. Hegesztéstechnikai üzlete nyerte el az elismerést. A Géza utca - Kadocsa utca sarkán található épületet Karvaly Attila és Natta Anikó építészmérnökök tervezték és 2003-ban épült.

 

Az idén is összefogtak az építőiparban tevékenykedő intézmények, vállalkozások, iskolák, szakmai szervezetek azzal a céllal, hogy felkeltsék a szakma iránti érdeklődést, erősítsék az építőmunka tiszteletét.

 

Image
.

Az Építők Napján átadták a hagyományos nívódíjat is, a nyertes épületet a város lakossága által javasolt építmények közül szakértőkből álló bizottság választotta ki.

Égi Tamás alpolgármester a díjátadás alkalmából kiemelte, hogy a gazdasági válság közepette az építőipar számára is erős elvárás, hogy olyan produktumot hozzon létre, ami nemcsak a mindennapokat szolgálja, hanem a jövő számára is meghatározó.

 

Image
Fotó: B. G.

Az Építőipari Nívódíjat az idén a Cooptim Kft. Hegesztéstechnikai üzlete nyerte el, a díjat Natta Anikó építészmérnök vette át.

Az Építők Napján számos program közül válogathattak a résztvevők, szakmai programként 10 órától rendezték meg az Országos Szárazépítő Szakmai Versenyt. Kulturális programokból sem volt hiány, a nap folyamán néptáncegyüttesek léptek fel, valamint moderntánc bemutatót is láthatott a közönség.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >