Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sikerek az országos elsősegélynyújtó versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. május 31.

ImageHáromszáz résztvevő adott számot elméleti és gyakorlati tudásáról. - Szép eredményekkel tértek haza a Fejér megyei versenyzők a 40. alkalommal megrendezett Országos Elsősegélynyújtó Versenyről. A Táncsics Mihály Általános Iskola tanulói és enyingi diákok alkotta csapat első lett az elméleti tudásfelmérőn.

 

A rangos megmérettetést Zánkán rendezték meg május 20-a és 22-e között. A versenyre az ország valamennyi megyéjéből összesen háromszáz diák érkezett, a lebonyolításban százötven szervező vett részt.

 

Image
.

A vöröskeresztes állomások versenyén a csapatoknak a Vöröskereszt történetével, tevékenységével és szervezeti felépítésével kapcsolatos elméleti feladatokat kellett megoldaniuk.

A székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola öt diákja és öt enyingi tanuló alkotta Fejér megyei csapat első helyezést ért el. Az elsősegélynyújtó gyakorlati feladatoknál, a gyermek kategóriában a Táncsicsos diákok a hatodik helyen végeztek.

 

Image
Fotó: ÖKK

A díjakat Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke, Szabó Éva, a verseny főszervezője, illetve Kovács Dávid, a Magyar Vöröskereszt ifjúsági referense adták át.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >