Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Megérkezett Fehérvárra Paulo Sousa és két segítője
Megérkezett Fehérvárra Paulo Sousa és két segítője Nyomtatás E-mail
Írta: Kopa Rajmund   
2011. június 06.

ImageVasárnap délután érkezett meg Fehérvárra a szakmai stáb három tagja. Már ismerősként jött a városba Ignacio "Nacho" Torreno Jarabo, hiszen ő a múlt heti pályabejáráson és sajtótájékoztatón is segédkezett Sousának. Akkor mindent jegyzetelt és fényképezett, alaposan feltérképezték a klubot és a lehetőségeket, és nem titok, Nacho különösen el volt ragadtatva a Puskás Akadémia felszereltségétől. A korábban az Espanyolnál dolgozó szakember egy hét törökországi nyaralás és egy tegnapi barcelonai búcsúmeccs után, nagy lelkesedéssel és izgalommal várja a hétfőn kezdődő kemény munkát.

 

Joan Carrillo Milan a spanyol első osztályú és nagynevű Espanyoltól érkezik a Vidihez. Milan 42 éves, nős, három gyerek édesapja. Az Espanyolnál korábban játékos-megfigyelőként dolgozott, az elmúlt szezonban másodedző volt, és most kifejezetten Sousa kérésére vállalta új feladatát.

A három tréner holnap kezdi meg a munkát Fehérváron, és várhatóan a héten kialakul a teljes szakmai stáb is. Az elsőcsapat játékosai jelenleg szabadságukat töltik, és június 9-én kezdik meg a közös munkát.

A felkészülés menetrendjéről, és hogy kikre számít a következő szezonban új vezetőedzőnk, folyamatosan tájékoztatást adunk majd.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >