Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Erőtől és elszántságtól duzzadóan bunyózott Ács László a kempo ob-n
Erőtől és elszántságtól duzzadóan bunyózott Ács László a kempo ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageMiután Ács László meccs nélkül maradt a május 28-án rendezett New Generation - V. Profi Kempo Gálán, a székesfehérvári amatőr világbajnok erőtől és elszántságtól duzzadóan készült az egy héttel későbbi, Kecskeméten tartott Zen Bu Kan Kempo Felnőtt Országos Bajnokságra.

 

A Székesfehérvári Kempo SE és a Professional Kempo Fighters (PKF) Team sportolója élete egyik legkiválóbb teljesítményét nyújtotta a hírős városban rendezett országos bajnokságon, ahol megnyerte a -85 kg-os „A” Viadal (full-contact) versenyszámot.

Ács a nap folyamán összekerült két olyan kempóssal is, akik részt vettek az egy héttel korábbi fehérvári profi gálán, de Ács mind Ifj. Lévai Lászlónál, mind Kárászi Balázsnál jobbnak bizonyult ezúttal.

 

Image
.

Az V. Profi Kempo Gálán vereséget szenvedett Dencinger Dávid és Polgár Tamás is túltette magát az akkor kudarcon: előbbi a -80 kg-os, utóbbi a -65 kg-os súlycsoportban, „A” Viadalban lett magyar bajnok. Örömteli hír, hogy Dencinger Dávid ellenfele is Fejér megyei kempós volt: a végül alulmaradt Fehér Péter a csákvári klub versenyzője.

 

Image
.

A női mezőnyben a sárosdi Koncz Viktória tovább folytatta sikerszériáját. Koncz a -50-kg-os „A” Viadalban hódította el a magyar bajnoki címet.

Image
Fotó: PecsuPress

Az „A” Viadal válogatott kategóriának volt meghirdetve a kecskeméti ob-n, vagyis az ebben a versenyszámban elért helyezésekért járó pontok duplán számítanak, és az itt jól szereplők nagyobb eséllyel pályáznak a Magyar Zen Bu Kan Kempo Válogatottba kerülésre.

Összesen tizenöt székesfehérvári kempós vett részt a felnőtt ob-n.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >