Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Lipták: "Szenzációs érzés volt gólt szerezni a válogatottban"
Lipták: "Szenzációs érzés volt gólt szerezni a válogatottban" Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. június 09.

ImageA Videoton védőjének góljával szerzett vezetést a magyar válogatott a San Marino elleni Eb-selejtezőn. Lipi a lefújást követően nyilatkozott a Vidi sajtósának.

 

"Csodálatos érzés volt gólt lőni a válogatottban, az pedig külön öröm számomra, hogy ezzel a találattal szereztük meg a vezetést San Marino ellen. Az elképzelés természetesen az volt, hogy fejelni jövök előre a szögletnél, el is indultam a rövid sarok irányába, azonban láttam, hogy a labda átjön a túloldalra, így visszahátráltam és szerencsére pont elém került a Vanczák által még megcsúsztatott laszti, amit kapura lőttem és az a hálóban kötött ki.

Tényleg nagyon boldog vagyok, és erre a gólomra mindig emlékezni fogok, hiszen ez volt az első találatom a nemzeti csapatban. Örülök annak is, hogy jól ment a játék, igaz érződött a két csapat közti különbség, de végig koncentrálnunk kellett hátul is, főleg a csúszós talaj miatt. Nagyon fontos győzelmet szereztünk és a gólom miatt is, meg a 3 pont miatt is nagy élmény volt ez a mérkőzés."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >