Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Váltóban a legjobbak
Váltóban a legjobbak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. június 15.

ImageSport szempontjából a legsikeresebb tanév volt a 2010/2011-es időszak az István Király Általános Iskolában az utóbbi esztendőket tekintve. Az Atlétika Országos Diákolimpián 4x100-as váltóban az intézmény csapata bajnok lett, és szép egyéni eredmények is születtek a tanév folyamán.

 

Az Atlétika Országos Diákolimpiát június 7-én rendezték meg Budapesten. Az István Iskola diákjai - Vadász Krisztián hatodik, Szabó Dániel és Németh Dániel hetedik, illetve Huszár András nyolcadik osztályos tanulók - 4X100 méteres váltófutásban megszerezték az országos bajnoki címet és két másodpercet javítottak megyei eredményükön.

 

Image
.

A tanév folyamán egyéb jelentős, egyéni sportsikerek is születtek.

Szabó Dániel 7.a osztályos tanuló utánpótlás válogatottként egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett az Ankarában megrendezett World Children Games című versenyen. A 3.a osztályos Gál László Párizsban, egy nemzetközi judo versenyen első lett. A 6.b osztályos Hegedüs Bendegúz EU bajnokságon, karate-küzdelem sportágban ezüstérmet szerzett.

 

Image
.

Ugyancsak a dobogó második fokára állhatott fel a 2.a osztályos Kovács András a X. Nádasdy Kupán, nemzetközi szabadfogású birkózásban elért eredményének köszönhetően. Az István Király Általános Iskola büszke a tanulóira, az intézmény álláspontja szerint csak egészséges, sportszerető ember élhet teljes életet.

Az iskola köszönetét fejezi ki Jánosi Zsuzsa testnevelő tanárnak és Miklós Éva atlétika edzőnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >