Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Nagyszerűen szerepelt Hanga Ádám az Eurocamp-en
Nagyszerűen szerepelt Hanga Ádám az Eurocamp-en Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. június 17.

ImageHanga Ádám múlt hétvégén az Adidas Eurocamp-en, a kontinens legnagyobb nemzetközi kosaras edzőtáborán vett részt Trevisoban. Ádám nagyon jól szerepelt, többször is csapata legjobbja volt. Szombaton a "Team 1" nevű csapatban kapott helyet Ádám, csereként állt be, 19 perc alatt 8 pontot dobott, 5 lepattanót és 1 labdát szerzett, 2 gólpasszt adott, valamint kiharcolt 4 faultot is. Ezen a napon még egy mérkőzés volt az Adidas Eurocamp All Star válogatott játszott az U19-es szerb válogatottal.

 

Ádám ezúttal is csereként játszott, 19 percet ismét. Dobott 7 pontot, 5 lepattanót és 2 labdát szerzett, 3 kiharcolt faultja volt és 2 blokkja. 14 VAL indexével csapata legeredményesebb játékosa volt.

Vasárnap is két meccs várt Ádámra, azonban csak az első mérkőzésen tudott pályára lépni, mert egy kisebb sérülést szedett össze a szombati második mérkőzésen.

A "Team 1" tagjaként kezdőként lépett pályára 31 perc alatt 16/3-as pontmutatóval zárt. Ezen kívül 2 gólpasszt adott, 4 labdát szerzett, 5 faultot harcolt ki és egyszer blokkolt. 16 VAL-indexével az egész mezőny legjobbja volt.

Hanga Ádámot telefonon értük el és kérdeztük a táborral kapcsolatban:

"Nagyon jó rendezésű tábor volt, fantasztikusan éreztem magam. Sajnos a szombati napon egy kisebb lábsérülést szedtem össze. Ezért sajnálom hogy nem tudtam játszani a többi mérkőzésen, mert úgy éreztem hogy jól megy a játék, de kockáztatni nem akartunk egy esetleges súlyosabb sérülést. Sok játékosmegfigyelővel ismerkedtem meg, pozitívak voltak a visszajelzések. Pihenni nem maradt sok időm, hiszen ahogy véget ért a tábor már utaztam is Manresaba, ahol rögtön egy orvosi vizsgálaton kellett részt vennem illetve erőnléti felmérésen."

Gratulálunk Ádámnak a jó szerepléshez!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >