Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fotópályázatot hirdettek a fehérvári nyári koncertek résztvevőinek Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. június 23.

ImageA fotók készülhetnek a FEZEN-en, a Királyi Napokon és a Műhely Kávézóban is. A képeket augusztus 23-ig kell beküldeni. A beérkezett képeket - amennyiben azok megfelelnek a fent sorolt kritériumoknak - a zsűri értékeli, és javasolja nyereményekre, valamint a 2011. szeptember 17-én a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényen debütáló fotókiállításra, a Művészetek házában.

 

A képeket kizárólag CD-n lehet beadni, JPEG vagy PDF formátumban. A képek felbontása legalább 5 MP (2582x1936) legyen, a fotó bármilyen technikával és színben készülhet.

A nevezési díj 2.000 Ft, amely összesen 5 db képet foglal magában, és ami a zsűri valamint az előállítási költség fedezésére szolgál. 5 db fotón felüli nevezésnél képenként + 500 Ft terheli a nevezési díjat. A fotózás címét, időpontját, helyszínét, valamint a fotókon szereplő együttes(ek) nevét kötelező megadni a jelentkezési lapon.

A CD-ket, a jelentkezési lapot, és a nevezési díjat személyesen vagy postai úton lehet elküldeni a Fejér Megyei Művelődési Központba. Cím: 8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. (volt Barátság háza), személyesen a titkárságon, 16 óra után a portán lehet leadni. A postán küldött CD-k esetleges sérüléséért az intézmény nem vállal felelősséget.

A képek beküldési határideje: 2011. augusztus 23., kedd 15 óra

Image
.

A beérkezett képeket - amennyiben azok megfelelnek a fent sorolt kritériumoknak - a zsűri értékeli, és javasolja nyereményekre, valamint a 2011. szeptember 17-én a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényen debütáló fotókiállításra, a Művészetek házában.

A zsűri által ítélt legjobb képek különböző koncertbelépőket nyernek. A képek kiválasztásánál a zsűri segítségére lesznek a FEZEN, a Műhely Kávéház és Királyi napok rendezvényszervezői. Értesítés az eredményről: 2011. szeptember 1., csütörtök.

A pályázó a jelentkezési lap aláírásával tudomásul veszi a felhívásban soroltakat, és garantálja, hogy a pályázatra saját, eredeti műveit küldi be, és egyúttal nyilatkozik, hogy az ábrázolt személyek személyiségi jogait nem sértik.

A rendezők a beküldött fotókat a kiállítás propagandája és katalógus illusztrálására díjmentesen felhasználhatják, és szerepelhetnek a fotók a "Kultúrházak éjjel-nappal" kiállításán 2011. 09. 17-én a rendező intézményben. Minden más célú felhasználás csak a szerző előzetes hozzájárulásával történhet.

A fotózás lehetséges helyszínei:

FEZEN 2011. augusztus 4-5-6. Székesfehérvár, MÁV pálya www.fezen.hu

Műhely Kávéház - koncertek folyamatosan Székesfehérvár, Ady E. u. 11. www.muhelykavehaz.hu

Királyi Napok 2011. augusztus 15-20. Székesfehérvár, Városház tér és Táncház (Malom u. 6.) www.kiralyinapok.hu

Érdeklődni a pályázat kiírójánál, a Fejér Megyei Művelődési Központban lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >