Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hetedik üzletét nyitotta meg Székesfehérváron a Fabory
Hetedik üzletét nyitotta meg Székesfehérváron a Fabory Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. június 23.

ImageHetedik üzletét nyitotta meg városunkban a Fabory, a cég professzionális felhasználóknak kínál kötőelemeket és szerszámokat. Az ünnepélyes megnyitón jelen volt Cser-Palkovics András polgármester és Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is. A cég a kamara javaslatára a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola számára 300 ezer forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel támogatásként.

 

„Mindenki, aki az iparral foglalkozik, aki az ipart szolgálja ki, az jó helyen van Székesfehérváron.” - emelte ki az ünnepélyes megnyitón Székesfehérvár polgármestere, aki elmondta azt is, hogy szimpatikus gesztus volt a cég részéről, hogy felvette a kapcsolatot az iparkamarával és az önkormányzattal, majd a kamara ajánlása alapján egy fehérvári iskola működését is segítik.

 

Image
.

„Mindez azt jelzi, hogy valaki nemcsak azért érkezik, hogy itt egy üzletet vigyen és utána elmenjen Fehérvárról, hanem együttműködésre készül a városban.” - mondta Cser-Palkovics András polgármester, aki méltatta a cég társadalmi felelősségvállalás terén mutatott elkötelezettségét.

A Fabory fontosnak tartja, hogy támogassák azoknak a szakembereknek a képzését, akik néhány éven belül talán éppen a legfontosabb vevőik lesznek.

 

Image
.

Ennek jegyében a cég a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara javaslatára Székesfehérváron a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola számára 300 ezer forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel támogatásként. Az összegből épületgépészeknek, faipari, bútoripari szakmunkásoknak készülő növendékek gyakorlati oktatásához fognak szerszámokat, kötőelemeket vásárolni.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

A cég Fehérváron egy háromszáz négyzetméteres üzlettel és 3 fős szakmai csapattal képviselteti magát.

A Fabory elsősorban a szakmai tudásra és professzionális vevők kiszolgálására fekteti a hangsúlyt és úgy vélik, hogy egy dinamikusan fejlődő iparvárosban, mint Fehérvár, ez a stratégia biztos növekedéshez vezet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >