Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Ligeti koncertek júliusban és augusztusban
Ligeti koncertek júliusban és augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. június 24.

ImageIdén is folytatódnak a Zichy Ligeti Dallamok programjai. - Július 3-án vasárnap ismét felhangzik a verklizene és megkezdődnek a Zichy Ligeti Dallamok programsorozat idei koncertjei. A részletekről Brájer Éva alpolgármester és Adorján Viktor, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház igazgatója sajtótájékoztatón számolt be.

 

Immár négy éve, hogy a Gárdonyi Géza Művelődési Ház részt vesz a Zichy ligetbeli nyári koncertek szervezésében. Brájer Éva kezdeményezésére terjesztették ki az augusztusi fúvóskoncertek sorát júliusra is, így több zenei műfajt felvonultató sorozattá nőtte ki magát a program.

Az egész nyarat átfogó kínálatban az idén kilenc vasárnapi és egy extra, szombati előadást állítottak össze a fehérváriaknak.

 

Image
.

A Zenepavilonban kapnak helyet az előadók, körülötte pedig székeket helyeznek el a szervezők. Természetesen az arra sétálók és a liget padjain ülők is részesei lehetnek a koncerteknek.

Minden vasárnap 17 órától a "füredi verklis" játszik, amivel Adorján Viktorék célja a gyülekező közönség szórakoztatása. A koncertek 18 órakor kezdődnek és körülbelül este fél nyolcig szól majd a kellemes nyáresti térzene.

 

Image
.

A szervezők az ingyenes előadásokkal a nyarat a városban töltőket célozzák meg, a kiválasztott előadók között pedig minden korosztály képviselői és minden műfaj kedvelői találhatnak majd nekik tetsző programot.

Az első koncertet július 3-án rendezik, akkor a Shadows Emlékzenekar játszik majd a Zichy ligetben.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >