Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Gyümölcsöző munka - Diplomakoncert Siófokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 27.

ImageÜnnepélyes diplomakoncerttel vett búcsút három esztendőt követően a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének 20 végzős hallgatója. A főiskola Siófoki Oktatási Központjának dísztermében adott diplomakoncerten fellépett hallgatók már a második végzett évfolyam, amely a KJF előadóművészet szakán szerezte meg diplomáját.

 

"A Kodolányi János Főiskola székesfehérvári székhelyén négy évvel ezelőtt indult útjára a művészeti képzés előadóművészet szakon, jazzének és jazzhangszer szakirányon." - tudtuk meg Tóth Bence kommunikációs titkártól - "A Művészeti Tanszék fiatalos és profi tanári kara a zenei életben hasznosítható tudással bocsájtotta útjára a most végzett diákokat, előrevetítve, hogy kitartó munkájuk és hozzáállásuk gyümölcsözni fog."

A Művészeti Tanszék indulása óta arra törekszik, hogy széleskörű gyakorlati lehetőségeket biztosítson növendékeinek. Az elmúlt esztendőben felléptek a Somló Hangja Fesztiválon, a velencei Jazzface Fesztiválon, Sziget Fesztiválon, a Múzeumok éjszakáján, a Jazztergomon, székesfehérvári vendéglátóhelyeken és természetesen intézményünk programjairól sem hiányozhattak.

Arról, hogy az idei nyár se teljen eseménytelenül - és persze dallamok nélkül - gondoskodnak a jazzisták, hiszen ott lesznek ismét a Szigeten, a Somló Hangja Fesztiválon és a Művészetek Völgyében is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >