Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Egész nap lassítják szerdán a város forgalmát a tiltakozók
Egész nap lassítják szerdán a város forgalmát a tiltakozók Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. június 28.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2011. június 29-én 08.00 órától 18.00 óráig félpályás útlezárással járó demonstráció miatt Székesfehérvár belvárosában forgalomkorlátozásra kell számítani. A demonstráció a bejelentés szerint a Várkörút (a Lakatos utcától a Budai úti kereszteződésig), és a Vörösmarty tér - Piac tér - Palotai út helyszíneken kerül megtartásra, ahol a demonstrálók a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávokat fogják elfoglalni.

 

A Piac tér buszsávjában három busz számára elegendő helyet hagynak szabadon a buszmegállóknál, ezzel garantálva a helyi buszjáratok zavartalan működését. A Vörösmarty tér jobbra kanyarodó sávját (a Budai út irányából haladva) szabadon fogják hagyni a Budai útról a Piac tér irányába történő kanyarodás biztosítása céljából.

A Várkörúton (a Budai út felé haladva a menetirány szerinti bal oldali) parkolósáv megszüntetésével kétirányú forgalmi rend lesz a rendezvény ideje alatt. Ennek függvényében kérjük az autósokat, hogy a 2011. június 28-án 20.00 órától életbelépő megállási tilalom értelmében onnan álljanak el járműveikkel. A megállási tilalom 2011. június 29-én 18.00 óráig lesz érvényben.

A közúti közlekedést és a közösségi közlekedési szolgáltatást szükség szerint rendőri irányítással segíti a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, akik az érintett napon a közlekedők megértését és türelmét kérik.

 
< Előző   Következő >