Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Köszönet az egészségügyben dolgozóknak
Köszönet az egészségügyben dolgozóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. június 29.

ImageSzékesfehérvár Önkormányzatának Semmelweis-napi ünnepsége. - Dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte az egészségügyi dolgozókat, megköszönve a fehérváriakért egész évben végzett áldozatos munkájukat. Két önkormányzati elismerés átadására is sor került a Semmelweis-napi ünnepségen.

 

A hagyományoknak megfelelően a Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár falán elhelyezett dombormű megkoszorúzásával kezdődött a Semmelweis-napi ünnepség Székesfehérváron.

 

Image
.

A résztvevők ezután a Hiemer-ház házasságkötő termébe vonultak, ahol dr. Cser-Palkovics András köszöntötte az egészségügyben dolgozókat.

 

Image
.

Székesfehérvár polgármestere köszönetet mondott a lelkiismeretes szakembereknek azért, hogy segítik a fehérváriakat egészségük megőrzésében és visszanyerésében.

 

Image
.

Az ünnepség keretében adták át azt a kitüntetést is, amit Östör Annamária kezdeményezésére alapított Székesfehérvár Önkormányzata. Mint elhangzott, a város ezzel fejezi ki háláját, köszönetét és megbecsülését.

 

Image
.

Idén Dr. Jerabek Ilona házi gyermekorvost és Kovács Ferencné nyugdíjas körzeti nővért díjazták.

 

Image
Fotó: ÖKK

Az önkormányzati elismeréseket dr. Cser-Palkovics András polgármester, Östör Annamária egészségügyi tanácsnok és Földi Zoltán, a Humán Közszolgálati Szakbizottság elnöke adta át.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >