Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Két aranyérem és négy fehérvári válogatott
Két aranyérem és négy fehérvári válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. június 29.

ImageA Dr. Pepper ifjúsági, junior és utánpótlás országos bajnokságon két országos bajnoki címet is szereztek az ARAK atlétái. Az országos bajnokság döntötte el, hogy a 2011. június 29-i junior válogatott viadalon ki képviselheti Magyarország színeit. Az ARAK atlétái közül országos bajnokaink - Frey Virág és László Dávid - mellett Huszár Kitti és Hegedűs Ádám öltheti magára a válogatott mezt.

 

A bajnokság pénteki, első napján még ezüstéremnek örülhettünk Hegedűs Ádám jóvoltából, aki 100 méteren lett második 11,23-al. Ugyanitt a lányoknál Pálinkás Dóra nem állhatott dobogóra, 12,49-el negyedik lett. Szombattól bekapcsolódtak a küzdelmekbe a juniorok és az utánpótláskorúak is.

A junior hármasugrás a nap végén sikerült a legeredményesebben, László Dávid 15 méter 6 centis ugrással magabiztosan nyerte a versenyt. A dobogóra felállhatott a sérüléséből a bajnokságra felépülő Pintér Mátyás is.

 

Image
.

Kiváló dobogós helyezések többször is születtek. Huszár Ktti egyéni csúccsal, 12.52-vel lett hármasugrásban második. Az ARAK sprinterei közül Hegedűs Ádám 200 méteren elért 22.19-es eredménye is második helyet ért, Pálnikás Dóra ezen a távon 26.09-el harmadik. Frey Virág a juniorok 100 méteres versenyében 12.39-el szintén bronzérmes!

Vasárnapra jutott a másik aranyérem: Frey Virág 200 méteren nem talált legyőzőre, 25.12-vel nyerte a juniorok döntőjét! Mögötte Czúcz Gréta hatodik helyen ért célba. A női gerelyhajításban Balogh Ágnes negyedik, Farkas Dárius az utánpótlás 5000 méteren ötödik lett.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >