Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Magas szekció: továbbra is Albacomp
Magas szekció: továbbra is Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. július 04.

ImageKeller Ákos és Hendlein Roland a következő szezonban is Fehérváron játszik. - Nem sürgeti semmi az Albacomp vezetőit, de érthető, ha a szurkolók (miközben más klubok keretének folyamatos alakulásáról olvasnak) várják a híreket és fejleményeket a fehérvári csapattal kapcsolatban. Lehetőleg persze jó híreket... Most kettővel is szolgálhatunk, eldőlt ugyanis, hogy az Alba magyar magjának újabb meghatározó játékosai pattogtatnak továbbra is a Gáz utcai Vodafone Sportcentrumban.

 

Keller Ákos kapcsán ez már korábban eldőlt, de a szerződés egy záradéka lehetővé tette, hogy külföldi ajánlat esetén mégis távozzon. A héten az euroligás Olimpija Ljubljanánál járt tesztelésen, a megtisztelő lehetőségben pedig benne volt, hogy a szlovén kirakatcsapat esetleg marasztalja a kitűnő alkatú, egyre markánsabban fejlődő centerünket.

Ákos végül nem kapott szerződésajánlatot a következő szezonra (a ljubljanaiak tovább figyelik), így természetesen nálunk folytatja. Bár Hanga Ádámhoz hasonlóan rá is nagyon büszkék lettünk volna, ha európai szinten ilyen nagyot lép előre, azért legyünk őszinték: a fehérvári szurkolók inkább erre a forgatókönyvre szavaztak.

Játsszon csak Ákos ősztől ismét úgy, mint a rájátszásban, és biztos, hogy lesz hasonló esélye jövőre is, addig pedig játéka gyümölcsét mi élvezhetjük. Más eset volt Hendlein Rolandé, aki súlyos sérülése után igazából csak az előző idény legvégére lett teljesen egészséges - más kérdés, hogy ilyen hosszú kihagyás alighanem mélyebb nyomot hagy egy játékosban, így valóban teljes értékűnek nem is nevezhettük.

A hírek szerint ő is szívesen ment volna külföldre, de erre neki is jobb esély lesz egy komplett szezon után. Ezt belátva végül elfogadta az Albacomp (a játékos tavalyi teljesítményéhez mért) ajánlatát, és marad Fehérváron. Halm Rolland szakosztály-igazgató elmondta, tovább folyik a keret kialakítása, ami magyar és persze külföldi kosarasok szerződtetését is jelenti.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >