Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Videoton FC - Gloria Bistrita 2-0 (0-0)
Videoton FC - Gloria Bistrita 2-0 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 04.

ImageVasárnap délután Felcsúton játszottunk felkészülési mérkőzést a román bajnokság 14. helyezettjével. Eredmények: Videoton FC - Gloria Bistrita 2-0 (0-0) / Gólszerzők: Horváth (50'), Gosztonyi (68') / Videoton FC: Tujvel - Szolnoki, Vaskó, Elek (Jankovics 82'), Hidvégi (Brachi 82'), Mitrovics (Horváth 46'), Vasziljevics (Sándor 75'), Uros Nikolics (Nagy 46'), Szakály (Alves 75'), Vujovics (Gosztonyi 67'), Lencse (Nikolics 67')

 

A Besztercebánya elleni magabiztos győzelmet követően, vasárnap délután ismét felkészülési mérkőzést játszott Paulo Sousa együttese. Az ellenfél ezúttal a román bajnokságban szereplő Gloria Bistrita csapata volt.

A mérkőzésen csapatunk végig nagy fölényben futballozott, a románok csupán egy alkalommal, a 30. percben veszélyeztettek, az ötös sarkáról leadott lövést Tujvel nagy bravúrral védte. Ezzel azonban el is lőtték a vendégek az összes puskaporukat. Csapatunk nagy mezőnyfölényben játszott és fordulás után ez már helyzetekben is megmutatkozott.

Az 50. percben egy jobboldali szögletet követően Horváth Gábor mindenkit megelőzve, 3 méterről fejelt a kapuba úgy, hogy a labda a felső kapufát is érintette. A gól után futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteket, olykor tetszetős támadásokat alakított ki csapatunk.

A 68. percben Szakály baloldali beadását értékesítette gyönyörű csukafejessel, az egy perccel korábban pályára lépő Gosztonyi András. A hátralévő időben Alves és Nikolics is többször került helyzetbe, újabb gól azonban már nem született.

Csapatunk ezúttal is nagyon magabiztos győzelmet szerzett.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >