Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Finishben az EU Staféta
Finishben az EU Staféta Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. július 08.

ImageIzgalommal teli kalandokról számoltak be azok a futók, akik teljesítették múlt héten a Székesfehérvár-Opole távolságot.

 

- Fantasztikus teljesítményt nyújtottak a vállalkozó szellemű sportemberek, hiszen a megtett táv még autóval is hosszúnak tűnik. Hát még futva és kerékpározva. Az utolsó 15 kilométeren magam is részese lehettem a csodának, hiszen kerékpáron követtem a futókat a célig. Nagyon komoly fogadtatásban részesítettek bennünket lengyel barátaink, ahol megjelent a marsall-helyettes és a polgármester is – számolt be tapasztalatairól Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Hozzátette, a helyszínen is több lengyel ember megerősítette, sikeres volt Magyarország uniós elnöksége, amelyet ők is hasonlóan szeretnének teljesíteni ebben a fél évben. A futók – köztük Molnár Krisztián főjegyző – elmondták, csodás élményekkel gazdagodtak.

Egyikük kifejtette, valóban érezhető volt a helyszínen a magyar-lengyel barátság. Mint kiderült, a második nap volt a legkeményebb, amikor folyamatosan erős szembeszél fújt, illetve végig esett az eső.

Előzetesen a Kárpátokon való átkelést tartották a legkeményebb kihívásnak, ám az kevésbé volt megterhelő, mint a második nap. Csombók Pál megyei képviselő, tanácsnok szintén végigfutotta a távot. Elmondta, egy csapat voltak, a siker mindannyiuké.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >