Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Retro Fesztivál a Bregyó-közben
Retro Fesztivál a Bregyó-közben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 08.

ImageJúlius 9-én, szombaton rendezik meg a Bregyó-közben az I. Fehérvár Retro Fesztivált. A 16.30-kor kezdődő eseményen nem csak a zene lesz a főszereplő: sor kerül nosztalgia focira, melyen a város korábbi kiváló sportolói alkotják a mérkőző feleket vegyes csapatokban, továbbá retro tárgyak kiállítása, karaoke, tombola, 80-as évek "ki-mit-tud" vetélkedő és kivetítős retro video disco is színesíti a programokat.

 

Mátay Balázstól megtudtuk, hogy a színpadon az elnyűhetetlen rocklegenda, Nagy Feró 18.30-kor kezdődő fellépése, majd ezt követően az ország "Kató nénije", Ihos József humorista produkciója lesz a fő attrakció.

A szervezők gondoltak a fiatalabbakra is, ugyanis a jelenlegi legnépszerűbb hazai televíziós reality-sztár, VV Alekosz is részt vesz a rendezvényen 17.30-tól. A színpadon megcsillogtatja énekesi kvalitásait is, eldalolva néhány kedvenc nosztalgia slágerét.

Az I. Fehérvár Retro fesztiválon természetesen helyi fellépők is szerepelnek, így az E.V.M. és a Guillotine együttes, valamint a Zita Dance Tse tánccsoportja. A hagyományteremtő esemény, melynek fővédnöke dr. Cser-Palkovics András polgármester, 16.30-tól kb.22.00 óráig tart majd.

A programok :

16:30 Nosztalgia foci

16:45 E.V.M zenekar

17:15 Zita Dance Tse tánccsoport

17:30 Guillotine együttes

18:00 VV Alekosz (és a retrós oldala kicsiknek és nagyoknak)

 18:30 Nagy Feró

19:15 Ihos József (Kató néni) humorista

20:00-22:00 Nagy kivetítős Retro Video Disco Party - Dj Smash

Retro műszaki cikkek, használati tárgyak kiállítása, retro-autók-motorok, nosztalgiafoci, retro "Ki-mit-tud", retro tombola, karaoke és playback-show.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >