Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Karcsúsodtunk
Karcsúsodtunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 11.

ImageAz újságíró is ember. Sőt – olykor nőnemű. (Mostanában egyre inkább...) És, mint olyan, szeret(ne) szépülni , ami egyet jelent a karcsúsodási vággyal. Feszes bőr, kemény popsi, vékony combok. Ki ne álmodna erről? Hát, mi álmodtunk. – És aztán léptünk. Nem is egyet, hanem többet – egészen a Betty Szalonig, ahol kipróbáltuk, hogy milyen testkezelésekkel lehet tökéletesíteni a testet. És bizony nemcsak az eredmény töltött el elégedettséggel minket, hanem maga az élmény is. Merthogy jó volt. Nagyon is.

 

Néhány héttel ezelőtt már írtunk e honlapon a „Testkezelés” címszóval illetett karcsúsító módszerekről, amely kapcsán több olvasónk is megjegyezte: nagyon hitelesnek tűnnek a módszer-leírások, ám a fő kérdés az: van-e személyes tapasztalatunk a témáról? És akkor jött a bűntudat. Mert persze, hogy nem volt. Ezért szereztünk.

Az „önrábeszélés” igen gyorsan, és egyszerűen ment a „próbát” tekintve, hiszen ki ne szeretne karcsúbb és feszesebb popsit, amelyhez „őzikés” combok társulnak? A sport és a diéta viszont nem mindig képes meghozni azt a végeredményt, amelyről a hölgyek álmodnak. Ráadásul a konditerem, a futás rengeteg időt és energiát elvesz az embertől, a csodaszereknek kikiáltott tabletták többsége pedig még tovább ronthat a helyzeten káros mellékhatásai miatt. – Sokkal egyszerűbb pihenve, hangulatos környezetben, relaxálva karcsúsodni, szépülni!

 Ellátogattunk tehát a Betty szalonba, ahol kellemes környezetben, jól képzett kozmetikusok segítenek abban, hogy karcsúsodjon és feszesebbé váljon a nők (vagy férfiak) teste - miközben a narancsbőrös állapot is jelentősen javul.

„Újra aktiváljuk az ellustult nyirokkeringést, mobilizáljuk a lerakódott zsírokat, méregtelenítjük a sejteket, szöveteket.” – foglalta össze e kezelések lényegét Zámbó Zoltánné, a Betty Szalon tulajdonosa, aki elmondta, hogy módszereikkel a keringés javul, a comb, s a láb formásabb, s a járás is könnyeddé válik. A kezelések eredményeként centikkel karcsúsodhatunk, miközben testben és lélekben is felfrissülhetünk, megújulhatunk.

A kezelések egyik módja a „Csúszóhullám masszázs - “Slide-Styler” a nyirokáramlás aktiválására”. Ez a Diferenciál-Cellulit–Terápia egyik fontos eleme, amely szerepet játszik a cellulit eredményes kezelésében. Karcsúsító kúráknál más testkezelésekkel kombinálva az eredmény centiméterekben mérhető.

„Ajánljuk mindenkinek – akár alkalmanként is - ha kevés mozgással járó ülő, vagy álló munkát végez, s ha nehezek, duzzadtak a lábai.” – mondta Betti – „Ez a masszázs gyengéd nyomást gyakorol a bokától a combokon keresztül a csípő felé. Segítségével aktivizálódik a nyirokkeringés, gyorsul a salakanyagok, méreganyagok elszállítása, s a nehéz lábakat mindenki újra könnyűnek érzi. Ez a legkellemesebb testkezelések egyike, amikor lazítani, relaxálni lehet.”

 Az „SPM-Szívópumpás Vákuum Masszázzsal” kapcsolatban a szakembertől megtudtuk, hogy ez a cellult terápia másik nagyágyúja, amely segíti a kötőszövet hosszú távú megerősítését, valamint igen hatékony a zsírpárnák lebontásában.

Az SPM kezelés hatására aktívabbá válik a sejtanyagcsere, fokozódik az enzimek kollagén és elasztin termelése. Ezek megfelelő mennyisége és aránya a feszes kötőszövet és sima bőr alapfeltétele. E módszer frissen kialakult striák halványításánál is eredményesen használható. A kezelés után a bőr rózsásabb, élettelibb és simább lesz. A zsírbontás során a kozmetikusok mobilizálják a zsírsejtekben raktározott energiát, igy a szervezet a saját zsírrétegét használja energia előállításra. Az „Ultratone testkezelésről” pedig valószínűleg már a legtöbb hölgy olvasónk hallott már.

E kezelésnél a következő programok választhatók: * karcsúsítás, * zsírbontás, *cellulit kezelés, * alakformálás, * nyirokmasszázs, * izomstimulálás, * csípő- comb- popsi emelés és karcsúsítás, * mélyizom tonizálás, * terhesség és szülés utáni regenerálás, * izom kidolgozás stb. Az Ultratone készülékek elve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében.

A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a precízen vezérelt Ultratone optimális jelcsomagjai által. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, kíméli az izületeket és mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől.

Az Ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.

„Az Ultarton kezelésnél a 40-45 perces kezelési idő alatt a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak, amelyek például egy hasformáló kezelést alapul véve 300 felüléssel egyenértékűek.” – tudtuk meg Zámbó Zoltánnétól – „Mindez természetesen a legkisebb erőfeszítés és utólagos éhség érzet nélkül.”

Az Ultratone technikát fejlesztő tudósok célkitűzése kezdettől fogva az volt, hogy kellemes kezelés érzet mellett a lehető leghatékonyabb rendszert fejlesszék ki. Az Ultratone kezelést kúraszerűen érdemes alkalmazni, hetente kétszer vagy más testkezelésekkel kombinálva heti egyszer.

Megjegyezzük: a Fehérvári Hírek szerkesztősége már kétszer is részt vett e három kezelés mindegyikén, s igencsak izgalmas élmény volt! Az Ultratone „áramoltatásától” először egy kicsit féltünk, ám olyan volt, mint egy kellemes masszázs, ahogy a másik két kezelési forma is pihentetőleg hatott ránk. És az eredmény! – Valóban feszesebb lett a bőrünk, már az első kezelés után!

Akit érdekelnek a testkezelések, jelentkezzen a Betty szalonban, amely honlapunkon látható bannerjére rákattintva on-line elérhető, s most hihetetlenül kedvező árakkal várja a szépülni vágyó hölgyeket és urakat!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >