Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lakossági fórum a leendő Alsóvárosi rendőrőrs előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. július 13.

ImageLakossági fórumot szerveztek kedden este az Alsóvárosban, a Hosszúsétatér 50. szám alatti ház előtt, ugyanis ősztől az épületben rendőrőrs működik majd. Dr. Cser-Palkovics András polgármester, dr. Csizek Tibor rendőr ezredes, városi rendőrkapitány és Mészáros Attila önkormányzati képviselő a közbiztonság megerősítését szolgáló döntésről, e mellett pedig a városrész aktuális problémáiról is tájékozódtak.

 

A hosszúsétatéri rendőrőrs épületét a város önkormányzata a rendőrség számára ajánlotta fel. Felújítása nyáron kezdődik, mintegy 6.5 millió Forintos költségvetéssel.

 

Image
.

A rendőrőrs kapcsán a város rendőrkapitánya örömét fejezte ki, hogy a rendőrség rendelkezésére bocsát a város egy olyan objektumot, ahol jó körülmények alakíthatók ki. A déli akciócsoportnak alakítják majd ki az őrsöt, mely összesen 13 rendőr székhelye lesz.

 

Image
.

Mint mondta, ez jelentősen javítani fogja a közbiztonságot Fehérváron. Egy fegyveres biztonsági őrt és egy váltást a megyei főkapitányság is ad majd a működéshez. Mészáros Attila az Alsóváros – Tóváros önkormányzati képviselője elmondta, hogy július közepén kezdődik a felújítás és ősz elejére legkésőbb be is fejeződik.

 

Image
.

Reményét fejezte ki továbbá, hogy az őrs a környék közbiztonságára is pozitív hatással lesz, továbbá a sportrendezvények biztosításában is fontos szerepe lesz majd.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >