Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Videoton Puskás-Akadémia - Siófok 0-1 (0-0)
Videoton Puskás-Akadémia - Siófok 0-1 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 15.

ImageTegnap délután lejátszotta első felkészülési mérkőzését Hartyáni Gábor csapata az NB I-es Siófok ellen Felcsúton. - Hartyáni Gáborék napra pontosan 1 hete kezdték meg a nyári felkészülést, vagyis a munka legelején jár a csapat. A héten keményebbnél keményebb edzéseken vettek részt a játékosok, azonban ez a kora esti mérkőzésen egyáltalán nem látszott meg. Szintén a tegnapi mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a héten megegyezett egymással a Vidi és a Siófok arról, hogy Fejes András kölcsönben Siófokon folytatja, ennek megfelelően tegnap már a kék-sárga mezes vendégcsapatban szerepelt.

 

Az első helyzet csapatunk előtt adódott, Szakály adott remek labdát Lencsének, aki lefutotta védőjét, majd 5 méterről, éles szögből kapura lőtt, azonban Milinte remek mozdulattal védte a lövést. A félidő közepén Fejes veszélyeztetett szabadrúgásból, Somodi azonban védte a nagy erejű lövést. Az első 45 percben kiegyenlített játékot láthatott az a 150 néző, aki kilátogatott a felcsúti stadionba.

A szünetben mindkét csapat sokat cserélt. Fordulás után a Siófok kapta el jobban a fonalat és az 50. percben egy szép akció végén Pécseli beadását fejelte 5 méterről kapuba Bali. A pályán edzőmérkőzéshez képest szokatlanul kemény, de nem durva játék zajlott. Voltak próbálkozásai Hartyáni Gábor csapatának is, de a rutinos Siófok megőrizte előnyét, így első felkészülési mérkőzését elveszítette a Videoton Puskás Akadémia, azonban a mutatott játék biztató volt.

Hartyáni Gábor:

"Ahhoz képest, hogy most kezdtük el a felkészülést tisztességgel helytálltunk NB I-es ellenfelünkkel szemben. Nagyon sok feladatunk lesz, hiszen sok új, fiatal játékost kell beépíteni a csapatba, de ha a játékosok hozzáállása ilyen marad, akkor sikerülhet megvalósítanunk céljainkat."

--- Felkészülési mérkőzés

Videoton Puskás-Akadémia - Siófok 0-1 (0-0)

Gólszerző: Bali (50')

 Videoton Puskás-Akadémia: Somodi (Pajovics 46') - Vaszicsku, Papucsek, Jankovics (Macsicza 46'), Farkas N. (Farkas V. 46'), - Milanovic, Soós (Orbán 46'), Babos (Balog 46'), Szakály (Móri 60') - Uros Nikolics (Baracskai 60'), Lencse (Elek B. 60') Siófok: Milinte (Mester 70') - Kiss (Mogyorósi 46'), Lengyel (Horváth B. 46'), Nyári, Fejes (Fehér 46') - Lattenstein (Pécseli 46'), Horváth A. (Farkas 46'), Kecskés, Melczer, Huszák (Tusori 46'), Bali

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >