Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Féláron látogathatjuk a kánikulában a Városi Strandot
Féláron látogathatjuk a kánikulában a Városi Strandot Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 19.

ImageA hőségriadóra való tekintettel féláron kínálja a belépőjegyeket július 14-től a Csitáry G. Emil Uszoda és Strand. A felnőtt jegy 800 forint helyett 400 forintba, a kedvezményes belépők pedig 400 forint helyett 200 forintba kerülnek a 16 óra és 19 óra közötti időszakban. Az akció visszavonásig érvényes.

 

További kedvezmény az is, hogy ezentúl nemcsak hétvégén, hanem hétköznap is lehet váltani családi jegyet: 1500 forintért 2 felnőtt és a családhoz tartozó valamennyi gyerek látogathatja a strandot. (A családi belépőjegy eddig csak hétvégén és kizárólag az uszoda területére volt érvényes. )

 Ferenczy Géza létesítményvezető elmondta, hogy a Városi Strandra több tucat új napozóágy is érkezik a héten. A városi Strand pancsolóval és gyermekmedencével várja a vendégeket.

A medencéken túl homokos foci- és röplabda pálya is szolgálja a fürdőzők kikapcsolódását. Az értékek is biztonságban lehetnek, hiszen ingyenes értékmegőrző, valamint biztonsági emberek és több úszómester vigyáz a strandolókra.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >