Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hírek az FC Fehérvár kapcsán
Hírek az FC Fehérvár kapcsán Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 14.

ImageKovács Tamást eltiltották egy meccs erejéig – A szombati bajnoki mérkőzés játékvezetője Bede Ferenc lesz - A 2. fordulót augusztus 20-án játsszák a fehérvári fiúk Alsóőrsön, a helyi együttes ellen – A VIDI-kártyára regisztrált szurkolók egy hazai mérkőzésen ingyen vehetnek részt

Kovács Tamás: egy meccs eltiltás

Az MLSZ fegyelmi bizottsága egy soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésen való részvételtől tiltotta el Kovács Tamást, miután a Balatonfüred-FC Fehérvár II. összecsapáson két sárga lapos figyelmeztetés után a játékvezető kiállította.

 

Bede Ferenc vezeti szombati bajnokinkat

A Soproni Liga 4. fordulójában, a Kecskemét elleni hazai bajnoki mérkőzésünk játékvezetője Bede Ferenc lesz, asszisztensei pedig Farkas Balázs és Butkai Zsolt.

 

Magyar Kupa 2. forduló: újabb balaton-parti ellenfél

Miután a Magyar Kupában induló csapatunk sikeresen vette az akadályt az első fordulóban (emlékeztetőül: Balatonfüred - FC Fehérvár 0-4), továbbléptünk. A 2. fordulót 2008. augusztus 20-án játszuk Alsóőrsön a helyi együttes ellen. A találkozó 16.30 órakor kezdődik.

 

Vidi kártya - ingyen belépő

Értesítjük azokat, akik már regisztráltaka VIDIkártyára és megkapták a megerősítő sms-t, amely egy hazai mérkőzésre ingyenes belépőre jogosít, hogy jegyüket elővételben válthatják ki - tehát a mérkőzés napján már nem - az elővételi pénztárban hétköznap délutánonként 3 és 6 óra között. Alapvetően ez az ingyen jegy a nyitott szektorokba érvényes, kivéve a bérletesek esetében, akiknek lehetőségük van abban a szektorba kérni a jegyet, ahová bérletük is szól.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >