Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Négygólos győzelem az Újbuda ellen
Négygólos győzelem az Újbuda ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 28.

ImageHartyáni Gábor csapata meggyőző játékkal győzte le NB III-as ellenfelét a szerdai felkészülési mérkőzésen: Újbuda TC - Videoton PFLA 0-4 (0-2) / Gólszerzők: Móri (20', 70'), Babos (30'), Baracskai (47') / Videoton PFLA: Gábor - Margitics, Macsicza (Farkas V. 46'), Papucsek, Vaszicsku - Soós (Orbán 46'), Varga (Milanovic 46'), Babos, Móri, Baracskai - Elek (Balog 46')

 

Az elmúlt napok esős, borús időjárását követően szerdán délután már ismét nyári hangulat volt, köszönhetően a napsütésnek és a körülbelül 26-27 fokos melegnek. Szerencsére sem az időjárás, sem pedig a sok edzés miatt nem volt fásult Hartyáni Gábor csapata. Végig óriási fölényben futballozva, négy szép gólt szerezve és még számtalan helyzetet kialakítva nyert a Videoton Puskás-Akadémia az Újbuda ellen.

Az első gólra 20 percet kellett várni, ekkor Varga szöktette a bal szélen Baracskait, aki középre passzolta a labdát, a középen érkező Móri pedig a kapu baloldalába helyezett. Percekkel később, szinte lemásolta a csapat az első gólt, ezúttal azonban Elek Bence beadásából Babos talált a hálóba. A második félidőben csupán másfél percet kellett várni az újabb gólra.

Milanovic hozta játékba az ellenfél térfelének közepén Mórit, aki a szélen felfutó Margiticsnak passzolt, ő pedig a középen érkező Baracskai elé varázsolta a labdát, „Barack”-nak pedig már gyerekjáték volt értékesíteni a helyzetet. Három perccel később Orbán is feliratkozhatott volna a gólszerzők mellé, 20 méteres lapos lövése azonban centikkel elkerülte az újbudai kaput.

A 73. percben Móri állította be a végeredményt, egy gyönyörű egyéni akció végén. Történt ugyanis, hogy az ellenfél védőjét hibázásra kényszerítette a saját térfelén, a megszerzett labdát pedig egyedül vezette az újbudai kapusra, Móri pedig annál sokkal rutinosabb csatár, hogy az ilyen helyzeteket kihagyja. Hartyáni Gábor csapata, ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert az NB III-ban tavaly bronzérmet szerző Újbuda TC ellen.

Hartyáni Gábor:

"Kellemes meglepetést okoztak a srácok, hiszen sokkal frissebben mozogtak, mint azt gondoltam. A felkészülés jelenlegi szakaszában napi két kemény edzéssel készülünk, ezért félő volt, hogy a játékosok fásultan fognak pályára lépni, azonban fáradtságnak a jelét nem vettem észre a játékosokon. Persze apróbb hibákat vétettünk a mezőnyben, de összességében elégedett vagyok."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >