Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Elcsúsztunk Kaposváron
Elcsúsztunk Kaposváron Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 01.

ImageA hazaiak jobban alkalmazkodtak a mély, sáros talajhoz és nyertek 2-0-ra. Nekünk sajnos semmi nem sikerült. Videoton FC: Tujvel - Brachi, Lipták, Vaskó, Horváth - Gosztonyi, Vasziljevics (Nikolics 72'), Sándor, Mitrovics (Evandro 61'), Walter (Elek 46') - Alves / Kaposvár: Hajduch (Horváth 78') - Okuka, Zsók, Bank, Gujic, Hegedűs, Pedro, Balázs, Peric, Pavlovic (Alexeev 88'), Kulcsár (Farkas 82')

 

Két órával a mérkőzés előtt hatalmas esőzés kezdődött Kaposváron, mely másfél órán keresztül tartott. Ennek köszönhetően egy nagyon sáros, mély talajon kezdődött el a Kaposvár – Vidi bajnoki. Ehhez a rossz talajhoz a hazai labdarúgók tudtak jobban alkalmazkodni, és az első 45 percben nem csak fölényben játszottak, de több helyzetet is kidolgoztak.

A vezetést egy pontrúgást követően a 13. percben szerezték meg a hazaiak, Kulcsár tekert középre egy szabadrúgást, Peric pedig 6 méterről úgy fejelte a kapuba a labdát, hogy az a vizes füvön felgyorsult, így Tujvelnek esélye sem volt a védésre. A bekapott gól szemmel láthatóan megfogta csapatunkat, a hazaiak pedig szorgalmasan dolgozták ki az újabb és újabb helyzeteket.

Jellemző, hogy a 22. percben négy szögletet is elvégezhettek a kaposváriak zsinórban, szerencsére újabb gólt nem szereztek az első játékrészben a vendéglátók. A mi részünkről egy helyzetecskét jegyezhettünk fel az első 45 percben, Sándor György a 37. percben lőtt nagy erővel, ballal kapura, azonban nem okozott gondot a hazai kapusnak ártalmatlanítani ezt a lövést.

A második félidő elején Peric két perc alatt eldönthette volna a meccset, de mindkét ziccerét kihagyta. Sajnos csapatunkból hiányzott az átütő erő, a hazaiak viszont végig extázisban játszottak, a mérkőzés egészét tekintve pedig sokkal több helyzetet alakítottak ki. Peric és Kulcsár is jól játszottak, a két gólt szerző Peric második találata szép volt, igaz elképzelhető, hogy ez a gól leshelyzetből született, de a Kaposvár érdemeiből ez semmit nem von le.

Nehéz sorozaton van túl Sisa Tibor csapata, hiszen a bronzérmes Fradival kezdték a bajnokságot (2-2) majd a Magyar Kupa-győztes Kecskemét (0-4) után a bajnoki cím védője következett, és ezúttal begyűjtötték a 3 bajnoki pontot. Szomorkodásra azonban nincs okunk, jövő héten, hazai pályán javíthatunk a DVTK ellen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >