Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Idén is lesz Lecsófesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. augusztus 04.

Image"Biztosítnai szeretnénk Székesfehérvár lakosságát, az érdeklődőket a tekintetben, hogy idén is megrendezzük a Lecsófesztivált a Várkörúton." - így kezdte az immár hagyományosnak mondható program beharangozó sajtótájékoztatóját Brájer Éva alpolgármester. A fesztivál megálmodója, ötletgazdája és főszervezője, Sipos József májusban elhunyt, az ő emlékének adózik az önkormányzat azzal, hogy vállalta a szervezést. A baráti társaságok, céges csapatok, családok már jelentkezhetnek az eseményre.

 

A VII. Lecsófesztivált szeptember 24-én, szombaton tartják a Várkörúton. Jelenleg szakemberek vizsgálják annak lehetőségét, hogy a Várkörutat teljes hosszában használhassák a résztvevők, így elkerülhető lenne a zsúfoltság. Tavaly a csapatok száma csaknem elérte a 350-et. - tette hozzá Brájer Éva.

Az alpolgármester elmondta továbbá, hogy az esemény keretében méltó módon szeretnének megemlékezni Sipos Józsefről. Fia, Sipos Gábor, aki szintén részt vett a sajtótájékoztatón, arra biztatta a székesfehérváriakat, hogy minél többen vegyenek részt a Lecsófesztiválon.

Hozzátette: édesapja is azt szeretné, hogy a rendezvény folytatódjon. Beller Róbert, a közművelődési iroda vezetője

 kiemelte, hogy a Lecsófesztivál elsősorban felnőtteknek szóló esemény, éppen ezért külön programokkal készülnek a gyerekek, családok számára. A szervezést a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. bonyolítja.

F. Szegő Krisztina ügyvezető elmondta, hogy már várják a családok, baráti társaságok, cégek jelentkezését, a nevezési díj pedig a tavalyihoz hasonlóan 5000 forint lesz csapatonként.

Az érdeklődők az alábbi elérhetőségeken jelezhetik részvételi szándékukat:

Telefon: +36 30 - 752 06 02 +36 30 - 752 05 21 +36 22 - 537 261

Email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >