Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow "Minden eddiginél nehezebb szezon előtt állunk"
"Minden eddiginél nehezebb szezon előtt állunk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 04.

ImageSajtótájékoztató keretében beszélt klubunk menedzsmentje és a szakmai stáb vezetője az előttünk álló szezon legfontosabb változásairól, a keret átalakításról, s a célkitűzésekről.

 

Tóth István, az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója, klubunk társelnöke kiemelte: minden évben lépegetünk előre.

- Vannak, akik hobbiból sportolnak, s vagyunk mi, akik az utóbbi másfél évben mindig magasabbra emeltük a lécet, s a célokat teljesítve fokról fokra jutottunk előbbre. A feltételrendszer biztosítása az elnökség feladata, de a segítségért, a támogatásért köszönet jár a város vezetőinek is. És ha már az előrelépés.

Tóth István említést tett az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban történt újításokról is.

- A farmcsapat gyönyörű öltözőt kapott, s bár apróságnak tűnik, de a megnövekedett szurkolói igény miatt a mellékhelyiségeket is bővítettük. Várjuk a rajtot, mi felkészültünk, s remélem, túl fogjuk szárnyalni azt a célt, amit Ocskay Gábor eltervezett – zárta mondandóját a sportvezető.

- Mindössze pár hónap telt el az előző szezon befejezése óta – kezdte szakosztály-igazgatónk -, mégis sok minden történt velünk az utóbbi hetekben, hónapokban. Az első célt sikerült megvalósítanunk, hogy az edző személyéről szülessen döntés. Kevin Primeau már korábban aláírta az újabb két szezonra szóló szerződését. Ami pedig a bajnokságban történő szereplést illeti: minden eddiginél nehezebb szezon előtt állunk, mindenképpen be kell kerülnünk az első nyolcba, s nagyon nem mindegy, hogy ott leszünk-e a play-offban, vagy sem – jelentette ki határozottan Ocskay Gábor.

Természetesen szó esett a jegy- és bérletárakról is:

- Kis mértékben, de muszáj volt emelnünk az árakat – folytatta Ocskay Gábor -, viszont nagyon szeretnénk elérni, s roppant büszke lennék arra, ha legalább tíz százalékkal növelni tudnánk az eladott bérletek számát. Tavaly 1350 darabot értékesítettünk, idén jó lenne 1500-at eladni.

Az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornáról szólva szakosztály-igazgatónk elárulta:

- Tegnapelőtt dőlt elé véglegesen, hogy mely csapatok lesznek a torna résztvevői. Vezetőedzőnk kérésének megfelelően ezúttal nem EBEL-ben szereplő együtteseket hívtunk, ennek ellenére rangos kis mezőny jött össze. A Nationalligában induló Dab.Docler mellett a HSC Csíkszereda, valamint az olasz bajnok Asiago lesz a torna résztvevője. A menetrend szerint az első nap első mérkőzését a Csíkszereda játssza az olaszokkal, majd mi játszunk a Dunaújvárossal. A második napon az előző nap két vesztese a bronzéremért, a két győztes pedig a tornagyőzelemért csatázik. Tisztában vagyunk azzal, hogy akár egy zenekar, nem fogunk egyik napról a másikra összecsiszolódva muzsikálni, de azon vagyunk, hogy minél eredményesebb játékot produkálva elérjük a kitűzött céljainkat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >