Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Solymosi lesz a Vidi-DVTK játékvezetője
Solymosi lesz a Vidi-DVTK játékvezetője Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 04.

ImageRutinos játékvezető, a több mint egy évtizede az élvonalban működő Solymosi Péter fújja a hétvégi bajnokinkat. A 38 éves, veszprémi illetőségű játékvezető kölyökként a Bakony Vegyészben, illetve kisebb helyi csapatokban futballozott, közben 1995-ben tett játékvezetői vizsgát.

 

1997 őszén, egy Várpalota–Badacsonytomaj ifjúsági mérkőzésen debütált bíróként. Hamar tagja lett az NB III-as játékvezetői keretnek, majd másfél év múlva besorolást kapott az országos keretbe, ahol először NB II-es, aztán NB I/B-s csapatok mérkőzéseit dirigálta.

A nemzeti bajnokság első osztályában 2000 őszétől tevékenykedik. 2002-ben vezette első meccsét, egy MTK–Matáv FC Sopron mérkőzést. Rutinos játékvezetőként egyre rangosabb feladatokat kapott: ő vezette például két éve azt a rangadót, amelyen a Videoton FC 3-0-ra legyőzte a Lokit.

A Videotonnal a Monicomp Ligában kétszer „találkozott”, a 7. fordulóból elhalasztott Zalaegerszegi TE – Videoton meccset fújta, valamint a 23. fordulóban a Haladás - Vidi találkozón működött közre.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >