Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Fradi sem bírt a Csákvárral
A Fradi sem bírt a Csákvárral Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. augusztus 17.

Image3-0-s győzelmet aratott az Aqvital-Publo Csákvár a Ferencvárosi TC II. ellen a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában, hazai környezetben. Sikerével a Csákvár bejutott az MK harmadik körébe.

 

A találkozó elején a fővárosi zöld-fehérek birtokolták többet a labdát, az első helyzetük azonban nem eredményezett gólt. Nem úgy a hazai oldalon: a sárga mezben pályára lépő csákváriak a kilencedik percben kerültek először helyzetbe, Tornyai Tamás pedig élt az adódó lehetőséggel és megszerezte a vezetést egy jó helyzetfelismerést követően. Ezután a játék irányítását is átvette Nyigri Richárd gárdája, a Fradi csikócsapatában nem érződött az átütőerő.

Image
.

A 21. minutumban aztán tovább növelték előnyüket a Fejér megyeiek, miután Földes pontos beadását követően Imrik László okosan helyezett a kapu bal oldalába. A 25. percben jött a válasz a Fraditól, a fővárosi gólt azonban érvénytelenítette Botló Béla játékvezető. Az első negyvenöt percben már nem változott az eredmény, a Csákvár 2-0-s előnnyel vonult szünetre.

A folytatásban Lipcsei Péter edző kettős cserével próbálta felrázni a zöld-fehéreket, mindhiába. Az előny tudatában inkább csak biztos labdajáratásokra és kontrákra berendezkedő Csákvár állta a sarat. Hegedűs kapus többször is szépen védett. Az 51. percben büntetőből tovább növelhette volna előnyét a Csákvár, de a túl jól helyezett labda kifelé pattant a kapufáról. A 83. percben mégis összejött a harmadik!

Image
Fotó: Pecsu

A három perccel korábban csereként beálló Katona szélről beadott labdáját Rigó Gábor juttatta a kapuba, s ezzel kialakult a 3-0-s végeredmény. Győzelmével az Aqvital-Publo Csákvár továbbjutott a Magyar Kupa harmadik fordulójába. A következő kör sorsolása kedden lesz.

Aqvital-Publo Csákvár - Fradi II. 3-0 (2-0)

Csákvár, 500 néző, vezette: Botló

Csákvár: Hegedűs, Domján, Molnár, Németh (Katona 83.), Béres, Ambrus, Sötét, Tornyai (Molnár 71.), Imrik, Rigó, Földes (Gulyás 65.)

Gól: Tornyai (9.), Imrik (21.), Rigó (86.)

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >