Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Fehérvár Hangja - szeptember végéig lehet jelentkezni
Fehérvár Hangja - szeptember végéig lehet jelentkezni Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 17.

ImageA népszerű, országos tehetségkutatók mintájára hamarosan Székesfehérváron is bizonyíthatnak az énekesek a Fehérvár Hangja elnevezésű nagyszabású show műsorban. A Fehérvár Médiacentrum -mint a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. cégcsoport tagja- Székesfehérvár Önkormányzatával és a Karma Kreatív Stúdióval együtt olyan rendezvénysorozatot szervez, amely az idei év egyik legnagyobb szenzációját jelenti majd Székesfehérváron.

 

A program fővédnöke dr. Cser-Palkovics András polgármester a rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy annak a városnak, mely büszke az iskoláira feladata a tehetséggondozás. Kiemelte a Fehérvár Médiacentrum Versünnep produkcióját is, mely sok fiatalnak biztosított lehetőséget arra, hogy megmutassa tehetségét.

 

Image
.

A Fehérvár Hangja versenyre olyan 14 és 25 év közötti tehetséges fiatalok jelentkezését várják, akik Székesfehérváron élnek, vagy városunk valamely oktatási intézményében tanulnak. A három fordulóból (válogató, elődöntő és döntő) álló eseménysorozaton szakértő zsűri bírálja majd el a versenyzőket.

Pély Barna, a United frontembere lesz a zsűri elnöke, aki maga is egy tehetségkutatón tűnt fel a hazai zenei életben, 1998-ban. Mellette olyan kiválóságok foglalnak majd helyet, mint Kelemen Angelika jazz énekesnő, Vörös Tamás zenész és Quintus Konrád színész, a Vörösmarty Színház megbízott igazgatója.

A Fehérvár Hangja versenyre 2011. augusztus 21. és 2011. szeptember 30. között lehet jelentkezni pop, rock, jazz vagy musical dallal. A jelentkezési lapokat a www.fehervarhangja.h u oldalról bárki letöltheti. A verseny válogatójának 2011. október 29-30-án a Vörösmarty Színház Pelikán Terme ad otthont.

Ebben a fordulóban még zenei kíséret nélkül énekelnek a versenyzők, akik közül a 24 legtehetségesebb jut tovább az Alba Plazában rendezendő, novemberi elődöntőbe.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

A döntőre – amely december 9-én, a Vodafone Sportcentrumban kerül megrendezésre – már csak 12 énekes marad, akik közül élő gála keretében választja ki a zsűri Fehérvár Hangját. A legjobbakra értékes nyeremények várnak, közöttük Székesfehérvár Megyei Jogú Város különdíja.

A több hónapon át tartó programsorozatról minden információt megtalálnak az érdeklődők verseny hivatalos honlapján (www.fehervarhangja.hu) és Facebook profilján (www.facebook.com/fehervarhangja).

Az eseményeket folyamatosan nyomon követi a Fehérvár Televízió és a FehérVár cím hetilap is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >