Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Visszatér a döntők embere
Visszatér a döntők embere Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. augusztus 18.

ImageDamian Holis igazán tudja, milyen döntőt játszani, igaz, pont ennyire tudja azt is, milyen elveszíteni. Utánpótlás vb-, magyar kupa- és bajnoki ezüst után visszatér, talán hogy végre aranyat ünnepelhessen.

 

Jó hír az Albacomp híveinek, hogy az előző szezonban megszeretett csapat alapemberei közül újabb döntött úgy, Fehérváron folytatja, ráadásul ezúttal a mindig kulcsfontosságú légiós kontingens egyik tagjáról van szó. Damian Hollis tavaly igazolta jó hírét, főleg a rájátszásban volt igazi vezéregyéniség, és megbízható játékára továbbra is építhet Braniszlav Dzunics.

A szurkolók körében is népszerű játékos egy évvel ezelőtt főleg négyes poszton számításba vett légiósként érkezett, aztán az idény végén, Crocker sérülése után láttuk, hogy hármasként milyen remek teljesítményre képes. Most elsősorban ezen a poszton számít rá a vezetőedző, de a rotációban továbbra is bevethető lesz négyesként is.

Damian augusztus végén érkezik Fehérvárra, hogy szeptember 1-től csatlakozzon a felkészüléshez. A fokozatosan kialakuló új Albacompról egyértelműen látszik, hogy a tavalyi alapokra épül, hiszen Simon, Keller, Hendlein, Bódi, Hollis is meghatározó lesz benne, a fiatalok szintén továbbra is bevethetőek, a szakmai stáb változatlan - márpedig kosárlabdában sokat szokott érni az összeszokottság...

A vezetőség pontdobó hátvéd és center posztra keres még légióst.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >