Kezdőlap
Mutass jó példát - Csitáry Strandfoci Kupa Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 18.

ImageA „Mutass jó példát” programsorozat keretében első alkalommal rendezi meg a Csitáry Strandfoci Kupát az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület. Augusztus 20-án reggel kilenc órától játszák a meccseket a lányok a kupán, melynek célja a női labdarúgás népszerűsítése, a sportkapcsolatok ápolása, egészségmegőrzés, és a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltése - mondta az esemény sajtótájékoztatóján Róka Gyula, az ARISZ képviselője.

 

A fehérvári női foci 15 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt több rangos tornán vettek részt, szép sikereket is elértek, amelyek közül kiemelkedik a lengyelországi nemzetközi második, és a bulgáriai szintén második helyezés - tette hozzá Róka Gyula.

 

Image
.

A torna fővédnöke Mészáros Attila, Székesfehérvár ifjúsági tanácsnoka, aki a kezdőrúgással indítja útjára majd a tornát.

 

Image
.

A női strandfocinak még nincs olyan nagy hagyománya - mondta a főszervező Babos Zoltán, aki a Régiós Női Labdarúgó Bajnokság alapítója is.

 

Image
.

A fehérvári tornára eddig hat csapat jelentkezett, kettő-kettő Veszprém-, Komárom- és Fejér megyéből. A sérüléstől tartanak a szervezők, az Egészségügyi Dolgozók Nyugdíjas Szervezete vállalta a sportorvosi feladatok ellátását.

Image
.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >