Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi - PMFC 4-1 (2-1)
Vidi - PMFC 4-1 (2-1) Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 22.

ImageIlyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk az eddig még veretlen PMFC ellen. - Jó hír, hogy NB II-es csapatunk a Vidi-PA is nyerni tudott, méghozzá a Pálhalma vendégeként 1-0-ra. A gólt a 26. percben Babos szerezte. Szép volt fiúk!

 

91. perc Vége a mérkőzésnek, talán nem elfogultság azt mondani, hogy a látottak alapján, ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk, sőt a végeredmény a Pécsre nézve hízelgő, hiszen számtalan 100%-os ziccert is kihagytunk a 4 gól mellett. A 6. fordulóban tehát sikerült megállítanunk az eddig veretlen pécsieket, és hazai pályán továbbra is nagyon eredményesek vagyunk. Jövő héten Kispestre látogat a Vidi.

91. perc sárga lap (Nikolics) Gólszerzőnk levette a mezét.

90. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL (4-1, Nikolics) Gosztonyi pazar labdával ugratta ki Nikolicsot, aki a kivetődő Dibusz mellett elhúzta a labdát, majd az üres kapuba lőtt.

89. perc sárga lap (Hector) Taktikai fault a félpályánál, jogos a sárga.

88. perc Nikolics 17 méterről, alig lőtt kapu mellé.

87. perc sárga lap (Nagy O.) Nagy Olivér lökte fel Gosztonyit.

84. perc Polonkai szerzett labdát a félpályánál, indítása azonban lesen találta Nikolicsot. Fél perccel később Sándor kapott jó labdát, egyedül mehetett a pécsi kapu irányába, azonban Dibusz remek ütemben futott ki a kapujából és a 16-oson kívül, lábbal becsúszva szerelt.

81. perc Gosztonyi beadását Polonkai 5 méterről, estében lőtte kapura, a labda végül a kapufát is érintve hagyta el a játékteret.

78. perc csere (Alves helyett Nikolics) Utolsó csere nálunk is, Alves le - Nikolics be.

75. perc Mitrovics gurít le egy szabadot Brachinak, aki azt 28-ról úgy lőtte a bal sarok mellé nem sokkal, hogy egy pécsi is beleért. A szöglet után Lantos mellől Alves ollózik a bal sarok mellé.

71. perc Alves került hatalmas helyzetbe, az ötös sarkáról okosan akarta átpörgetni a labdát Dibusz fölött, azonban a labda végül a kapu fölé szállt.

68. perc csere (Oliveira helyett Gosztonyi) Remekül sikerült Oliveira bemutatkozása, hiszen két gólpasszt adott és jól is játszott. Őt váltotta Gosztonyi.

67. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL (3-1, Evandro) Gyönyörű akció végén megszerezte első NB I-es gólját Evandro, aki 10 méterről, óriási erővel lőtt a kapuba!

64. perc csere (Bajzát helyett Gyánó és Horváth helyett Wittrédi) Kettős csere a vendégeknél.

62. perc sárga lap (Lantos) Lantos szabálytalankodott, jogos a sárga.

60. perc Mitrovics lövése vágódott le egy védőről éppen Alves elé, aki 7 méterről kapu mellé gurított.

58. perc Polonkai lőtt 17 méterről kapura, Todorovicról szögletre pattant a labda, ez lesz a negyedik sarokrúgásunk. Ugyanaz a figura, mint az első félidőben, Mitrovics a 16-osra adta vissza a labdát, ezúttal Polonkai lőtt 17 méterről, azonban ez a próbálkozás sem talált kaput.

55. perc A második félidő első szögletét a pécsiek végezhették el, Tujvel jól jött ki a kapujából és az ötösről a mezőnybe öklözte a labdát, amiből veszélyes kontratámadást indíthattunk, azonban végül a pécsi védők menteni tudtak.

53. perc Alves csúsztatta fejjel a labdát Evandro elé, aki 15 méterről - éles szögből - kapu fölé lőtt.

52. perc Alvest rúgták fel a kaputól 22 méterre, a szabadrúgást Brachi tekerte veszélyesen centikkel kapu fölé.

50. perc Mitrovics adott zseniális labdát Sándornak, középpályásunk 7 méterről azonban kapu fölé lőtt. Óriási helyzet volt!

47. perc csere (Elek helyett Polonkai illetve Törtei helyett Marovic) Mindkét csapat cserélt a szünetben. Elek a félidő előtt megsérült, nem tudja folytatni a játékot.

46. perc Elkezdődött a második félidő. ---- Egy kis statisztika a félidőben Kilenc alkalommal lőttünk kapura, a pécsiek ötször. Öt fehérvári lövés találta el a kaput, a pécsiek két alkalommal találták el a kaput. A szögletek száma: 3:1

45. perc Vége az első félidőnek.

43. perc Most kaptuk a jó hírt, vezet a Vidi-PA Dunaújvárosban a félidőben 1-0-ra, Babos góljával.

39. perc Simonfalvi lőtt 17 méterről alig kapu fölé, de Tujvel biztosított.

37. perc Alves csapott le egy labdára a pécsi 16-os előtt, egyedül vezette Dibuszra a labdát, lövését a pécsi kapus nagy bravúrral védte.

35. perc Harmadik szögletünket is elvégezhettük a mérkőzésen, ezúttal Mitrovics adta a labdát a 16-oson álló Brachinak, aki a félmagasan érkező zsugát kapásból kapu fölé lőtte.

33. perc sárga lap (Pintér) A pécsi gólszerző sárgult be, egy mezőnyben elkövetett szabálytalanságot követően.

31. perc Bajzát 15 méterről, éles szögből lőtt kapura, Tujvel védett.

29. perc Alves 14 méterről "mellé-fölé" lőtt.

27. perc Oliveira majdnem gólt szerzett. 20 méterről - a jobb szélről - lőtt kapura váratlanul, a labda kellemetlenül megpattant Dibusz előtt, azonban még szögletre tudott menteni a pécsi kapus. A sarokrúgásból nem alakult ki nagy gólhelyzet.

25. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL (2-1, Elek) MICSODA MECCS! Alighogy egyenlített a Pécs, máris ismét vezetünk. Oliveira varázsolta a jobb szélről a labdát Elek fejére, aki 5 méterről a pécsi kapuba fejelt.

23. perc GÓL (1-1, Pintér) Egyenlített szabadrúgásból a Pécs. Pintér végezte el a szabadrúgást 23 méterről, a labda Brachi hátán irányt változtatott, ami becsapta Tujvelt - kapusunknak esélye sem volt a védésre.

21. perc Evandro adott középre a bal szélről, a labda veszélyesen kanyarodott Oliveira felé, Dibusz azonban jó ütemben jött ki a kapujából és megakadályozta azt, hogy gólhelyzet alakuljon ki.

18. perc sárga lap (Oliveira) Oliveira rossz ütemben próbált szerelni - ez is sárga.

17. perc GÓÓÓÓÓÓL (1-0, Alves) Alves védhetetlenül lőtte a kapu bal oldalába a labdát, a megítélt büntetőt követően.

16. perc sárga lap (Todorovic) Járt érte a sárga

15. perc BÜNTETŐ! Mitrovics - Sándor - Mitrovics kényszerítő után utóbbi lőtt 17 méterről kapura, Todorovic önfeláldozóan bevetődött a labda elé, azonban kézzel ért hozzá a 16-oson belül.

13. perc Az első pécsi szöglet - ez sem volt veszélyes.

11. perc Az első 10 perc igazán nagy helyzet nélkül telt el, csapatunk enyhe mezőnyfölényben játszik.

9. perc Sándor lőtt kapura 18 méterről, azonban a lövés pillanatában elcsúszott, így veszélytelen volt a próbálkozás.

6. perc Az első szögletet a mérkőzésen mi végezhettük el, azonban a begyakorolt figurát nem sikerült jól kivitelezni.

4. perc Evandro passzolt Oliveira-nak, aki a 16-os jobb oldaláról adta be a labdát, a kapujából kirobbanó Dibusz azonban megkaparintotta.

2. perc Evandro 14 méterről lőtt kapura, Dibusz védett - azonban a partjelző már jelezte, hogy portugál támadónk leshelyzetben kapta a labdát.

1. perc Csapatunk kezdte a találkozót.

17:29 Ahogy jeleztük, augusztus 20-a tiszteletére a Himnusszal kezdődik a Vidi-Pécs bajnoki.

17:23 17:30-kor nem csak a Sóstói Stadionban kezdődik Vidi-meccs, hanem Dunaújvárosban is, ugyanis NB II-es csapatunk a Pálhalma vendége lesz. Érdemes többször is rápillantani a Pálhalma - Videoton-Puskás Akadémia meccslapjára, hiszen ha ott változik az eredmény, arról tájékoztatjuk szurkolóinkat is.

17:18 Augusztus 20-a tiszteletére a mérkőzés előtt a Himnuszt fogjuk közösen elénekelni.

17:10 Érdekesség, hogy a mérkőzés előtt egy róka-koma is tiszteletét tette a Sóstói Stadionban, még pénteken délután. További képek a Facebookon.

17:00 A csapatok kifutottak a pályára, és elkezdték a bemelegítést. Mintegy 28 fok van Székesfehérváron, és hétágra süt a nap. 1

6:42 Íme a két kezdőcsapat: Vidi: Tujvel - Brachi, Vaskó, Horváth, Hector - Oliveira, Mitrovics, Sándor, Elek, Evandro - Alves Pécs: Dibusz - Horváth, Simonfalvi, Scepanovic, Todorovic, Pintér, Lantos, Causic, Nagy, Törtei, Bajzát

16:30 Perceken belül kihirdetik az edzők a két kezdőcsapatot. Az már most is biztos, hogy Lipták izomhúzódása nem jött rendbe, tegnap az edzésen különmunkát végzett, és ma sem tudja vállalni a játékot. Ott lehet viszont a csapatban Filipe Oliveira, akinek minden papírja rendben van.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >