Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Van egy jó fotója augusztus 20-ról?
Van egy jó fotója augusztus 20-ról? Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. augusztus 25.

ImageAmatőr fotópályázatot hirdet a kormany.hu. Ha olvasónk szívesen emelkedne a magasba az augusztus 20-i légiparádé ötszörös Guiness rekorder pilótájával, Veres Zoltánnal, küldje el a pályázat kiíróinak legjobban sikerült felvételét! (részletek alább)

 

A Felhívás:

A kormany.hu szerkesztősége a pályázatra olyan amatőr fotókat vár, amelyek augusztus 20-án, Szent István ünnepén, az ünnephez kapcsolódó témában készültek az ország bármely pontján.

A fotókat szeptember 9. péntek 12 óráig lehet beküldeni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre.

 Kérjük, hogy a fotó beküldésekor a pályázó adja meg a nevét, lakcímét, születési dátumát és telefonszámát. Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet. A rövid címmel ellátott, fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban várjuk jpg, pdf vagy tif formátumban.

Az értékeléshez a megfelelő méret a minimum 2000 x 3000 pixel, 1.5 Mb. A kormany.hu szerkesztősége a legjobb fotókat közli, a győztes fotó készítőjét pedig Veres Zoltán várja egy közös műrepülésre.

A pályázat leendő nyertesének jutalmát Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdán kipróbálta.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >