Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Néhány esetben kérték a tűzoltók segítségét az erős szél miatt
Néhány esetben kérték a tűzoltók segítségét az erős szél miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 29.

ImageA szombat esti erős szél okozta károk miatt vasárnap 15:00 óráig összesen négy esetben kérték a székesfehérvári tűzoltók segítségét. Szombaton egy lemeztetőt bontott meg a szél, egy faág pedig leszakított egy telefonvezetéket. Vasárnap egy lahasadt faág és egy kidőlt fa miatt vonultak a tűzoltók. Mind a négy káreset Székesfehérváron történt.

 

Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy szombaton este 21:00 óra után érkezett a bejelentés az ügyeletre, hogy Székesfehérváron, a Börgöndi úton egy lemezfedésű lelátó tetejét megkezdte a szél. A tűzoltók két lemezt eltávolítottak, a többi a csavarokkal sikerült visszarögzíteniük.

22 óra 37 perckor a Károly János utcába vonult egy gépjárműfecskendő, ahol egy lehasadt faág leszakította a telefonvezetéket és az utat teljes szélességében elzárta. A tűzoltók a faágat motoros láncfűrésszel feldarabolták, a forgalmi akadályt megszüntették.

Vasárnap 10 óra 29 perckor az Álmos vezér utcában egy 15 centiméter átmérőjű ág villanyvezetékre hasadt. A tűzoltók az ágat láncfűrésszel eltávolították.

13 óra 23 perckor jelezték, hogy Székesfehérváron a Sütő utcában egy körülbelül 20 centiméter átmérőjű fa a járdára és a kerékpárútra dőlt. A tűzoltók a fát motoros láncfűrésszel feldarabolták.

 
< Előző   Következő >