Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Érvek és ellenérvek a védőoltásokról
Érvek és ellenérvek a védőoltásokról Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. szeptember 05.

ImageIsmeretterjesztő előadást szervez a Széna Egyesület a Családokért "Védőoltások pro és kontra" címmel. A szeptember 7-én (szerdán) 18.00 órakor, a Civil Központban - korábban Technika Házában - megvalósuló esemény hasznos lehet a szülőknek és a pedagógusoknak egyaránt.

 

Az előadásra az egyesület "Széna Akadémia" című programsorozatán belül kerül sor. Kiemelten kezelik az iskolakezdés időszakában elrendelt, életkorhoz kötött, kötelező MMR és Di-Per-Te védőoltásokkal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat.

A programon nagy ismeretségre szert tett szakemberek lesznek jelen, például Dr. Mészner Zsófia, az Országos Gyermekegészségügyi Intézet főigazgató főorvosa, Dr. Ócsai Lajos, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal járványügyi főosztályvezetője, Dr. Lencsés Gyöngyi kistérségi tisztiorvos és Dr. Almási Ferenc kistérségi tisztifőorvos.

Képviselteti magát továbbá a kötelező védőoltások választhatóvá tételéért küzdő Nebáncsvirág Egyesület is, az előadáson felszólal többek között Dr. Turcsányi Zsolt, a szervezet elnöke és Dr. Ébert Jenő tiszteletbeli elnök.

A programon való részvétel ajánlható a szülőknek, az óvónőknek és a pedagógusoknak, továbbá mindenkinek, akit figyelemmel kíséri az oltásokkal kapcsolatos érveket és ellenérveket.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >