Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győzelem Dardában
Győzelem Dardában Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 05.

ImageGyőzelemmel mutatkozott be az Albacomp Fehérvár kosárlabda csapata a Dardában megrendezésre kerülő nemzetközi felkészülési tornán. - A szombati és a vasárnapi mérkőzés is remekül szolgálta a felkészülést, hiszen ilyen agresszív védekezés ellen kevés mérkőzést tud itthon játszanai a csapat. A hazaiak remek vendéglátónak bizonyultak, csapatépítés szempontjából is rendkívül hasznos volt ez a két nap.

 

----- Győzelem Dardában

Győzelemmel mutatkozott be az Albacomp Fehérvár kosárlabda csapata a Dardában megrendezésre kerülő nemzetközi felkészülési tornán. Már az első negyedet 10 pontos előnnyel zárta a csapat. Simon Balázs nagyszerűen irányította a pályán lévőket.

A második negyedben Supola és Hollis labdaszerzéseivel és nagyszerű kosaraival már húsz pont körüli volt a különbség, amit a mérkőzés végére még sikerült növelni Juhos és Hendlein pontjaival. A pályára lépő játékosok közül mindenki jól teljesített.

Albacomp Fehérvár - KK Vojvodina 75 - 38 (27-12, 14-13, 18-8, 16-5)

Albacomp: Simon 11, Keller 9, Hendlein 10, Bódi 3/3, Madár Cs: Claxton 9, Juhos 9, Hollis 15, Keller V., Supola 9, Dankó

----- Dardában nyert tornát az Albacomp Fehérvár

A tegnapi mérkőzéshez hasonlóan a torna mai döntője is szikrázóan kemény összecapást hozott. A játékvezetők természetesen egy kicsit segítették a hazai csapatot, melynek következménye hogy 4 játékosunk is a kipontozódás sorsára jutott (Keller, Bódi, Hollis, Juhos). Simon Balázs remekül irányított az egész tornán, a mai meccsen 16 pontot dobott, ezzel főszerepet vállalva a sikerből.

A döntőben Hollis és Claxton is remekelt. Geary Claxton 3 napos itt tartózkodás után 22 ponttal, 10 lepattanóval és 3 dobás blokkolással tette le névjegyét a torna döntőjében. A szombati és a vasárnapi mérkőzés is remekül szolgálta a felkészülést, hiszen ilyen agresszív védekezés ellen kevés mérkőzést tud itthon játszanai a csapat. A hazaiak remek vendéglátónak bizonyultak, csapatépítés szempontjából is rendkívül hasznos volt ez a két nap.

Az Albacomp Fehérvár következő felkészülési mérkőzése szeptember 7-én, szerdán 18.00 órakor lesz a Vodafone Sportcentrumban a Falco ellen.

KK Darda - Albacomp Fehérvár 74 - 75 (18-16, 13-18, 18-19, 25-22)

Albacomp: Simon 16/6, Hendlein 4, Bódi 2, Madár 3/3, Keller Á. 9/3 Cs: Claxton 22/6, Dankó, Juhos, Hollis 14, Somogyfoki, Keller V., Supola 5/3,

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >