Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Somodi bravúrjai kellettek a pontszerzéshez
Somodi bravúrjai kellettek a pontszerzéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. szeptember 05.

ImagePaks II - Videoton-Puskás Akadémia 0-0 - "Nem volt jó mérkőzés, ellenfelünk főleg pontrúgások után volt veszélyes, nekünk viszont helyzetünk sem nagyon volt, inkább csak lehetőségeink. Somodi bravúrjai is kellettek a pontszerzéshez. Tudtuk, hogy nehéz szezon vár ránk, hiszen nyáron több alapemberünk is távozott, a fiataloknak pedig még időre van szükségük, hogy felvegyék az NB II ritmusát." (Hartyáni Gábor)

 

90. perc Vége, 0-0. A hazaiak álltak közelebb a győzelemhez, de Somodi szenzációsan védett, így végül igazságos döntetlen született a két NB I-es csapat tartalékcsapatainak mérkőzésén.

85. perc Máté 17 méterről, nagy erővel lőtt kapura, Berkó azonban útját álta a lövésnek. 81. perc sárga lap (Feil) Az első hazai sárga lap, egy mezőnyben elkövetett szabálytalanságért.

80. perc csere (Baracskai helyett Balog) Ezúttal Hartyáni Gábor cserélt.

77. perc Óriási helyzet maradt ki. Ismét veszélyesen végeztek el egy szögletet a hazaiak, Tamási 7 méterről fejelt kapura, Baracskai a gólvonalról fejelte ki a labdát. 75. perc csere (Kupás helyett Cziráki) Az utolsó hazai csere.

70. perc csere (Pap helyett Pintér) Újabb hazai csere.

67. perc csere (Blatt helyett Juhász) Az első csere a hazaiaknál. 65. perc sárga lap (Papucsek) Papucsek reklamált, ugyanis óriási helyzetben jelzett lest a partjelző, és bizony nem volt egyértelmű, hogy jó döntést hozott-e a játékvezető asszisztense. Az eredmény továbbra sem változott, a játék képe sem sokat az első félidőhöz képest. Többet van a labda a hazaiaknál, de szerencsére a helyzetek számában ez nem mutatkozik meg.

60. perc sárga lap (Jankovics) Védőnk állította meg a hazaiak támadóját szabálytalanul.

55. perc Máté 18 méterről lőtt kapu fölé.

50. perc sárga lap (Soós) Soós került a földre a hazai 16-oson belül, a játékvezető úgy ítélte meg, hogy a Vidi középpályása feldobta magát.

46. perc csere (Farkas V. helyett Elek B.) Hartyáni Gábor egy helyen változtatott a csapaton a szünetben.

45. perc Vége az első félidőnek.

43. perc Újra Somodi! Ezúttal a stabil NB I-es játékos, Heffler végzett el egy szabadrúgást 21 méterről, Somodi óriási bravúrral tenyerelte szögletre a labdát, ami befért volna a jobb alsóba. Jobban játszik eddig a Paks II, Somodi azonban több nagy bravúrt is bemutatott.

40. perc sárga lap (Farkas V.) Sípszó után elrúgta a labdát középpályásunk, jogos a sárga.

35. perc Ismét egy Somodi-bravúr! A hazaiak a jobb oldalról végeztek el egy szabadrúgást, a labdát a hosszú oldalon érkező Tamási elé ívelték, a paksi játékos azonnal kapura lőtt, Somodi lábbal nagyot védett.

26. perc A hazaiak szögletei nagyon veszélyesek, mi főleg a kontrákra építünk, helyzet azonban továbbra sincs.

19. perc Kiegyenlítettebb lett a játék, helyzet azonban továbbra sincs egyik kapu előtt sem.

10. perc Az első tíz percben veszélyesebben játszottak a hazaiak, de igazán nagy helyzetük csupán egy volt, még a második percben, akkor Somodi hatalmas védést mutatott be. Azóta inkább mezőnyjáték zajlik a pályán, de a hazaiak többet birtokolják a labdát.

2. perc Hatalmas hazai helyzettel kezdődött a mérkőzés. A paksiak veszélyesen íveltek kapu elé egy szögletet, 6 méterről sikerült a hazaiak játékosának kapura fejelnie, Somodi óriási bravúrral védte a jobb alsóba tartó fejest.

1. perc A hazaiak kezdték a találkozót.

16:25 Íme a két kezdőcsapat

Paks II: Pokorni - Féhr, Berkó, Racskó, Blatt, Kupás, Tamási, Budai, Heffler, Pap, Feil

Videoton-Puskás Akadémia: Somodi - Margitics, Vaszicsku, Papucsek, Jankovics - Macsicza, Soós, Babos, Farkas V. - Baracskai, Máté

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >