Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újra Megyekorzó!
Újra Megyekorzó! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. szeptember 07.

ImageMásodik alkalommal lesz Megyekorzó szombaton 8-14 óráig a Megyeháza udvarán. - " Fejlesztéspolitikánk középpontjában áll a vidék és a város összehangolása, a hátrányos helyzetű térségek felzárkóztatása, és az új fejlesztési lehetőségek megragadása. Ebbe illeszkedik Fejér Termék Programunk is, melyből a nagysikerű 2011. évi Megyenapon és az első Megyekorzón itt a Megyeházán is ízelítőt adtunk. Szeptember 10-én, szombaton reggel 8-tól délután 14 óráig várjuk az érdeklődőket. Körülbelül 30 standon lesznek portékák. Újdonság, hogy zöldség, gyümölcs, savanyúság, méz is lesz a kínált termékek között."

 

 – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Emlékeztetőül elmondta, a Fejér Megyei Önkormányzat a megye vidéki térségeinek fenntartható fejlődése érdekében 2011. május 14-én „FEJÉR TERMÉK PROGRAM” néven átfogó kezdeményezést indított a térség élelmiszertermelésének, kézműves tevékenységeinek, kis- és középvállalkozásainak támogatására.

 

Image
.

Jelezte, a megye több településéről vesznek részt a termelők és kiállítók például: Kápolnásnyék, Felcsút, Enying, Csókakő, Isztimér, Tác, Pázmánd, Pátka, Nadap, Sárbogárd, és Székesfehérvár és mutatják be helyi értékeiket, termékeiket, amelyeket vásárlásra kínálnak.

- Ez alkalommal kézműves foglalkozásokat szerveztünk a gyerekeknek, így alkalmuk lesz a fafaragás, gyöngyfűzés, csipkeverés fortélyait ellesni, több standon pedig kóstolóval is készülnek – tette hozzá a megyei elnök.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >