Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jó részhajrákkal: Albacomp Fehérvár - Falco KC 73 - 62 Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. szeptember 08.

ImageA második negyedben hátrányból fordított egy gyors rohammal az Alba, és folymatosan növelve az előnyt nyert. Részletek: Albacomp Fehérvár - Falco 73-62 Albacomp: Simon 4, Madár 5/3, Bódi 9/6, Hendlein 12/3, Keller 12. Csere: Claxton 8, Juhos 5/3, Hollis 14/3, Keller V., Supola 4, Dankó. Falco: Kálmán 6/3, Simon 9, Jancikin 8/6, Szabó 14/6, Harazin 12 Csere: Molnár 3/3, Szanati 10/3, Nárai.

 

Nem szorongtak egymás mellett hely hiányában a szombathelyiek a kispadon: összesen kilenc játékos öltözött át a meccsre a vendégeknél. Szerb centerüktől a héten megváltak, Timberlake kisebb sérülés miatt civilben figyelte társait, egy légióst (illetve így már kettőt) továbbra is keresnek. Nálunk sem teljes még a kontingens, de Hollis és Claxton pályára léphetett.

Az első negyedben a védekezés dominált - talán ez elég jó indulatú megközelítés, hiszen sok rontott akciót láttunk. Madár triplájával vezetett az Alba, aztán pár palánk alatti kosárral fordított a Falco, 11-14-nél befagyott az állás, a negyed végén sikerült Simon Balázséknak ismét előnybe kerülni. (Apropó, jó kis Simontalálkozó volt ez, a Falco keretében Lászlóval és Bencével, a túloldalon Balázzsal.)

A második negyedben sokáig eredménytelenül próbálkozott Braniszlav Dzunics csapata, de jött egy remek Bódi-perc, Feri nagyjából ennyi idő alatt hintett be két triplát és egy duplát, az Albacomp 12-1-es részhajrával fordított. Szünet után már nem sokat változott a játék képe, egyes periódusokban magabiztos volt a házigazda, de látni kell, sok még a tennivaló. Hendlein aktivitása, 12 pontja és 9 lepattanója dicséretes, Hollisnak is szép megmozdulásai voltak.

Geary Claxton 21 percet töltött a pályán, atletikusságát igyekezett kihasználni, hogy mennyire tud a kulcsposztnak számító kettesen a csapat hasznára válni, hamarosan eldönti a szakmai stáb. A végén húsz pont közelében is volt az előny, a védekezésre láthatóan már most nagy gondot fordít Dzunics mester.

A Falco szerencsésen beeső tripláknak is köszönheti, hogy látótávolságon belül maradt. Szombaton ők lesznek otthon, akkor folytatódik a felkészülési meccsek sora.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >