Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Egészségnap az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. szeptember 08.

ImageEgészségnapot szerveznek szeptember 10-én, szombaton az Öreghegyen. A városrész Pozsonyi úti fitnesztermében sokféle szűréssel, tanácsadással és mozgáslehetőséggel várják az érdeklődőket. A rendezvény védnöke Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, önkormányzati képviselő.

 

2011. szeptember 10-én (szombaton) 9 és 13 óra között szűrővizsgálatokkal és tanácsadással, 9.30 és 18.00 óra között pedig bemutatóórákkal várnak mindenkit az Öreghegyen szervezett Egészségnapon, a Pozsonyi út 99/C-ben.

Védőnői szaktanácsadás, babamasszázs, babakonyha és Dr. Hernádi Mária bőrgyógyász főorvossal melanoma szűrés várja az érdeklődőket. Homeopátiás és allergológiai tanácsadás mellett csontsűrűség-, vércukor és vérnyomásmérés is lesz az Öreghegyi Patika jóvoltából.

Egész nap 30 perces bemutató órák is zajlanak majd a Panatu Fitnessben, fogyókúraversenyt indítanak és ingyenes állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, valamint edzésterv készítésével várnak mindenkit.

A rendezvény védnöke Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Öreghegy önkormányzati képviselője.

Az órák rendjéről és a rendezvény részleteiről a helyszínen személyesen, vagy a + 36 20 263 63 13-as telefonszámon kaphatnak bővebb felvilágosítást az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >