Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mozgáskorlátozottak horgászversenye a Velencei-tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. szeptember 09.

ImageA Magyar Országos Horgász Szövetség 2011. szeptember 10-én, szombaton a horgász-versenysportban érdekelt mozgáskorlátozott horgászok részére találkozót és horgászversenyt rendez Velencei-tavi kirendeltségén.

 

- Az országos szövetség fontos feladatának tartja a mozgáskorlátozott horgászok tevékenységének és horgászati feltételeinek javítását. Ugyancsak fontos, hogy a horgász-versenysportban is előrelépés legyen és egyre szervezettebbé, eredményesebbé váljon a mozgáskorlátozott horgászversenyzők szereplése. A fenti célok megbeszélése, közelítése lesz a legfontosabb feladat ezen a rendezvényen, melyre a meghívott versenyhorgászatban érdekelt mozgáskorlátozott horgászok közül 16-an neveztek be – tájékoztatott Zellei Ágnes, a Mohosz szóvivője.

A programban szerepel a megbeszélés után egy három órás horgászverseny is, mely az Agárd-Dinnyési csónakkikötő külső mólóján zajlik majd.

Itt a kerekesszékből horgászók is megfelelő, biztonságos körülmények között versenyezhetnek, a 2009-ben átadott két speciális, akadálymentes horgászállásnak köszönhetően.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >