Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Forgalmi rend változás a Lövölde utcában és a Vásártéri úti vasúti hídon
Forgalmi rend változás a Lövölde utcában és a Vásártéri úti vasúti hídon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. szeptember 09.

ImageForgalmi változás lép életbe hamarosan a Lövölde utca, Erzsébet utca és Béke Tér (Vasútállomás) közötti szakaszán. A Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium melletti macskaköves útszakaszon mostanáig kétirányú közlekedés volt lehetséges, hamarosan azonban egyirányú lesz, így csak a Lövölde út felől lehet majd behajtani. Az utcában mindkét oldalon párhuzamos parkolóhelyeket jelöl ki a Városgondnokság. Várhatóan szeptember második felében helyezik ki a táblákat.

 

A forgalmi rend megváltoztatásra azért van szükség, hogy több parkolóhelyet tudjanak kialakítani a környéken, ami az iskola miatt is nagyon fontos. A problémát dr. Kovács Zsolt a terület önkormányzati képviselője is jelezte a Városgondnokság felé.

 

Image
.

Kérjük az autósokat, hogy figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre! Ugyancsak egyirányú lett a Vásártéri utcában a vasúti felüljáró a Homoksor felől, így a Balatoni útról már nem csak balról, hanem jobbról is tilos a behajtás.

A körzet önkormányzati képviselője Mészáros Attila és a Polgármesteri Hivatal Közlekedési Irodájának vezetője Nagy Zsolt helyszíni bejárás alkalmával szakemberekkel közösen döntöttek a változtatásról.

 

Image
.

A híd teherbírása nem megfelelő és már korábban is 2.5 tonnás súlykorlátozás volt érvényben a műtárgyon.

 
< Előző   Következő >