Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fáradtan Albacomp Fehérvár - Jászberény 74-64 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 14.

ImageEgy kemény délelőtti kondiedzés után a frissesség érthetően hiányzott a játékból, de így is nyertünk: Albacomp Fehérvár - Jászberény 74-64 (26-10, 11-21, 21-25, 16-8) Albacomp: Simon 8, Madár 4, Bódi 12, Hendlein 5, Juhos. Csere: Claxton 4, Hollis 24/6, Supola 14/3, Keller V., Somogyfoki 3/3. Jászberény: Dawson 7/3, Medve 6/6, Cubela 20/6, Thombs 13, Horti 5. Csere: Sormanz, Surmann P. 4, Wehner 6, Helmeczi 3/3, Fülöp.

 

Magabiztos volt a meccs elején az Albacomp, főleg védekezésben érvényesült Hendleinén akarata, a Jászberény dobásig is alig jutott. Bár a délelőtti kőkemény kondiedzés nyomot hagyott a lábakban, kezekben, az első negyedben viszonylag rendben volt a pontosság, simán elhúztunk.

A folytatás viszont sok hibát, rosszul befejezett támadást hozott, a második negyedben hét perc alatt összesen 2 pontot dobott a csapat, így jelentősen csökkentette a különbséget az A-csoport újonca (amelyben az exfehérvároi Antal Szabolcs sérülés miatt nem szerepelt).

Cubela hármasaival egyenlíteni, sőt fordítani is tudott szünet után a vendég, a harmadik negyedben ötször is jól céloztak Medvéék a triplavonal mögül. Nálunk inkább Hollis egyéni megoldásai hoztak pontot.

Simon Balázs nem került pályára a második félidőben, nélküle döcögősebb volt a csapatjáték, bár posztján Supola Zoli szép dolgokat mutatott és eredményes is volt. A végére mindkét csapat nagyon elfáradt, a mieinknek jól jön a kis szerdai pihenés, hétvégén pedig újabb horvátországi tornán vesz részt a csapat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >