Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szlovák győzelemmel zárult az idei La Grandi Férfi Röplabda Kupa
Szlovák győzelemmel zárult az idei La Grandi Férfi Röplabda Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 15.

ImageA szlovák Komarno VK elsőségét hozta a Székesfehérváron rendezett La Grandi férfi röplabda felkészülési torna. A helyezésekért összesen nyolc együttes versengett a kétnapos eseményen.

 

Az utolsó pillanatok egyikében a Péccsel kiegészült mezőny „A” csoportjának küzdelmeit a székesfehérvári Vörösmarty Általános Iskolában, míg a „B” jelű kvartett párharcait a szintén helyi Felsővárosi Általános Iskolában rendezték. - tudtuk meg Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy a 2011. évi La Grandin a Komarno és a Pécs mellett a Veszprém Junior, a Dorog, a Somogyjád, az OSC és két fehérvári gárda, a Kodolányi, illetve az Alba Java vett részt.

A szombaton lebonyolított csoporttalálkozók és keresztjáték után vasárnap a helyosztókat rendezték. Az idei La Grandi legjobb csapata a Szlovákiából érkezett Komarno VK lett, megelőzve a Somogyjádot és a Dorogot.

A hazai érdekeltségű résztvevők közül a Kodolányi az ötödik, az Alba Java pedig a nyolcadik lett. A torna kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosa címet hárman érdemelték ki: a veszprémi Szűcs Péter, a szlovák Michal Cseh, valamint a somogyjádi Szentes Zoltán.

Végeredmény:

1. Komarno VK

2. Somogyjád

3. Dorog

4. Veszprém Junior

 5. Kodolányi

6. OSC

7. Pécs EAC

8. Alba Java

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >