Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Újabb torna, már Claxton nélkül
Újabb torna, már Claxton nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 16.

ImagePénteken és szombaton a horvátországi Krizevciben szerepel az Albacomp, mégpedig biztosan egyetlen légióssal a soraiban. - Geray Claxton jó egyetemi évek után, de hosszú kihagyást követően próbálja ismét "felépíteni" magát, ennek része volt a fehérvári próbajáték. Egy magyarországi szerződéssel beléphetne az európai profi kosárlabda kapuján, s bár a lehetőség továbbra is adott számára, biztosan nem az Albacomp játékosaként teszi meg ezt a lépést.

 

A szakmai stáb Claxton próbajátéka alapján úgy döntött, hogy nem lépteti érvénybe az amerikai játékos szerződését.

Ez azt jelenti, hogy a pénteken és szombaton Horvátországban rendezendő négycsapatos tornára a Damian Hollissal "kiegészülő" magyar mag utazik. Holnap délután 17 órakor Krizevciben hazai ellenféllel mérkőznek Simiék, az eredménytől függően szombaton a döntőben vagy a bronzmeccsen lesznek érdekeltek.

A mostani házigazda, valamint legutóbbi horvát vendéglátónk, a Darda jövő héten adja vissza a látogatást, hiszen ezek a csapatok érkeznek az Albacomp saját tornájára.

S, ha már az a kupa szóba került: a fehérvári klubvezetés célja, hogy jövő csütörtökön, pénteken és szombaton már teljes legyen az Alba kerete, vagyis az újabb két légiós is pályára lépjen a fehérvári közönség előtt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >