Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tisztújítás a Fidesz Fejér Megyei Választmányánál
Tisztújítás a Fidesz Fejér Megyei Választmányánál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 19.

ImageA szeptember 15-én lezajlott országos tisztújítási folyamat részeként a megyei Fidesznél is megtörtént a tisztségviselők megválasztása. Ennek értelmében a megyei elnök ismét – a 2001-óta hivatalban lévő – Dr. Dorkota Lajos országgyűlési képviselő, a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja lett. Megyei alelnökké a választmány tagjai a két megyei jogú városban működő pártszervezet elnökeit, Cserna Gábor polgármestert és Róth Péter alpolgármestert, valamint két egyéni országgyűlési képviselőt, Törő Gábor megyei közgyűlési alelnököt és Tessely Zoltán bicskei polgármestert választották.

 

A Fidesz országos választmányában Fejér megyét a megyei elnökön túl ismét Vargha Tamás országgyűlési képviselő, megyei közgyűlési elnök és Tóth Erika megyei közgyűlési frakcióvezető képviseli.

A Fidesz jelenleg 53 tagú megyei választmányának fő feladata a megyei szintű politikai egyeztetés, tagjai az Fidesz színeiben dolgozó országgyűlési képviselők, a megyei közgyűlés Fideszes tagjai, a megyei jogú városok Fidesz-frakcióinak vezetői, a párt tagjai sorából kikerülő polgármesterek és alpolgármesterek, valamint a választókerületi szervezetek, a tagozatok és a társszervezetek küldöttei.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >