Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fejér megye minden tehetségére számítanak! Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. szeptember 20.

ImageA Fehérvár Hangjára már egész Fejér megyéből várják a jelentkezőket, miután sok olyan tehetséges fiatal érdeklődött a verseny iránt, akik nem a megyeszékhelyen élnek, tanulnak, vagy dolgoznak. A jelentkezés egyéb feltételei nem változtak, azaz 14 és 25 év közötti énekesek vehetnek részt a megmérettetésen, pop, rock, jazz és musical stílusban. A jelentkezés határideje 2011. szeptember 30.

 

„A megyében sok tehetséges fiatal él és tanul, akiket nem szerettünk volna kihagyni a Fehérvár Hangjából” – mondta el Nyers Krisztina, a Fehérvár Médiacentrum szakmai igazgatója.

„A célunk továbbra is a tehetséggondozás, lehetőség megteremtése a zenei pályán való elindulásra.”

„A Fehérvár Hangja olyan lehetőség, amiből nem sok adódik az életben. Aki egy ilyen versenyen elindul, nyilván azért teszi, mert ismert énekes szeretne lenni. Ehhez kell a tehetségen, a hitelességen és a karizmán túl az, hogy jó időben, jó helyen legyen az ember. A Fehérvár Hangja pont ezt adhatja meg a fiataloknak. Én nagyon örülök annak, hogy a város megteremti azt a közeget, ahol felvillanhatnak a jövő csillagai, és jó ennek az izgalmas történetnek a részese lenni.” – foglalta össze a versennyel kapcsolatos véleményét Pély Barna, a zsűri elnöke.

 A verseny válogatójának 2011. október 29-30-án a Vörösmarty Színház Pelikán Terme ad otthont. Ebben a fordulóban még zenei kíséret nélkül énekelnek a versenyzők, akik közül a 24 legtehetségesebb jut tovább az Alba Plazában rendezendő, novemberi elődöntőbe.

A döntőre – amely december 9-én, a Vodafone Sportcentrumban kerül megrendezésre – már csak 12 énekes marad, akik közül élő gála keretében választja ki a zsűri Fehérvár Hangját.

A legjobbakra értékes nyeremények várnak, közöttük Székesfehérvár Megyei Jogú Város különdíja.

A verseny fővédnöke: dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >